Miféle mágiával tudnám elérni,hogy a legjobb barátnőmmel ne szakítson a párja? Vagy csak simán manifesztáljak?
Úgymond "witchcraftet" csak arra tudok, hogy mit tegyek hogy valaki belém szeressen, de a fenti problémámra nem.
Tudom, hogy milyen következményekkel jár a mágia, a sima manifesztációnak nincs negatív velejárója.
Ha valakit az akarata ellenére befolyásolsz, annak lesz negatív velejárója, teljesen mindegy, milyen módszert használsz. Itt a barátnőd párja lenne gondolom a szenvedő alany, akit akarata ellenére befolyásolnak. Mindegy hogy mágiával, manifesztációval, vonzással, zsarolással, vagy fizikai erőszakkal veszed rá. Minden esetben lesz negatív következménye. A manifesztáció elvileg ugyanolyan szellemi módszer, mint a mágia, és más okkult módszerek, ezért gyakorlatilag ugyanaz lesz a mellékhatása.
Mindegy, hogy késsel szúrsz le valakit, vagy pisztollyal lövöd le. Ugyanazt a bűnt követed el, és ugyanazt a büntetést is kapod.
Ugyan azt amit magadra, csak a barinődre....
Minimális a különbség.
De minek tenned? Szépek együtt? Nem akarod szegényt szenvedni látni?
Miért nyújtanád el az időt a tapasztalatból ami mindenképp bekövetkezik.
S ha most talán sikerül is később fájdalmasabb és kegyetlenebb lessz a szakításuk.
Neked amúgy nem sok közöd van a dologban csak megfigyelő vagy és a támasz...(kivéve ha szerető szerepet kapsz, de ez ebben az esetben nem valószínű)
Van amibe jobb nem belenyúlni "mágiával"
Milyen dolog már belepiszkálni a szabad akaratba?
Nem is èrtem hogy gondolják ezt emberek, ès az a poèn hogy spirituálisnak meg ezoterikusnak valljátok magatokat.
Ezek a kötèsi kìsèrletek bizonyìtják hogy nem vagy mèg tudásod magaslatán.
Van ilyen mágia volt anyósom úgy csábította haza lányát hogy naponta 2-3 felhívta és elregélte milyen rossza az élete, mióta nem lakik otthon a lánya nagyon beteg fél hogy meg hal.
Nincs mellette senki,mi lesz vele ?
3-év kellet hozzá a lánya haza költözött .
ez jó és énis ennek a híve vagyok #8
de szerintem a kérdezőnek nincs ennyi türelme, sem ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!