Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehet a jelentése?

Mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés

Pár hónapja egy barátnőm mesélt a piros védelmező karkötőről. Én hiszek az ilyen dolgokba, hát beszereztem egyet. Illetve a gyerekeinek is. Nagy válságba voltam, mert munkahelyen nagyon kiégtem. Több dolog adta a másikat, az a lényeg, hogy mikor konkrét munkahely váltás jött szóba, aznap jottmeg a karkötő. Én ezt is egy jelnek vettem, mert már több mint 15 éve szenvedek ezen a munkahelyen és nem mértem váltani. Az új munkahelyről kaptam pozitív vissza jelzést. Rá 2 napra leesett a karkötőm.

Majd napokig csend volt az új munka körül, kezdtem megint izgulni, hogy miért nem jeleznek vissza, majd a lányom megtalálta a karkötőt a kocsimban. Nem akartam újra felvenni, így Rá kötöttem a tükörre. Onnan valamiért 2x leesett. Vissza raktam a kezemre, majd másnap hívtak a munkából. Most megint leesett. Szerintetek ezek csak véletlenek, vagy jelezni akar valamit?

Én nagyon érdekesnek találom ezeket az egybeeséseket

2022. márc. 22. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy tudod-e hogy : csak másvalaki kötheti rád és olyasvalaki aki szeret.
2022. márc. 22. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez így is volt. Első alkalommal más kötötte rám. De utána magamtól raktam vissza
2022. márc. 23. 04:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!