Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok a Voynich-kézira...

Mit gondoltok a Voynich-kéziratról?

Figyelt kérdés

Nyilván ez a leghíresebb megfejtésre váró kódnyelven íródott könyv. Egyesek szerint csak átverés, de vannak olyanok, akik szerint egy Földre látogató földönkívüli jegyzetei. Mit gondoltok a keletkezéséről, illetve szerintetek mi lehet a valódi tartalma? Aki nem tudná, miről van szó, annak itt egy összefoglaló:

[link]

2022. márc. 13. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy egy egész világot kellett leírnia, de akkor hol a többi része?? Azt feltételezni, hogy van még több ilyen könyv is, szerintem már elég meredek.

És szerintem elég szegényes is fantasynak a könyvt. Teljesen átlagos, hétköznapinak tűnő növények vannak benne. Ráadásul abban az időben nem igazán voltak írott epikai művek a Biblián kívül, a szórakoztató irodalom lírai formában íródott.

2022. márc. 15. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

11-es pedig ha fantasy regény terv akkor biztos volt több tervezet is. Hat pont ezert irodott igy mert abba az idobe csak a Biblia volt es minden mas eretnek volt.

Miert milyen legyen a mai fantasy elso oskori kotete?

2022. márc. 15. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Hu.. Annyi minden lehetséges ezzel kapcsolatban.

Még az is lehet, h egy bolond írta aki szimplán egy könyvben vezette le az őrültségét éppen ezért nem megfejthető.

Lehetnek földönkívüliek is akik írták.

Lehet, hogy egy zseni írta aki tényleg egy nagyon jó kódnyelvet talált ki.

Az biztos, h ha megfejtik, mindenképpen akarom tudni, h miről is szól.

2022. ápr. 16. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!