Szerintetek a Voynich-kéziratnak van megfejtése vagy csak az egész egy átverés céljábol lett megírva?
ez csak egy laza esti mese!
ha komoly mű érdekel, amit ha elolvasol, hetekig azt sem tudod hogy ez most HOAX volt vagy tényleg a rejtegetett igazság az emberek előtt, akkor olvasd el az URANTIA BOOK című könyvet, megvan magyarul is.
de nagyon hosszú, írnak benne a föld valós teremtéséről, hogy mindehhez miként járult hozzá egy fejlettebb energia, vagy civilizáció, és a bolygófejlődésről is.
nem könnyű könyv, kell hozzá egy értelmi szint hogy elolvasd és megértsd.
de ha ez megvan, és elolvastad, kb olyan érzésed lesz, mintha a világ egyik legnagyobb HOAX könyvét olvastad volna el.
és mivel abból semmi sincs bizonyítva, valószínűleg ahhoz áll közelebb!
"... ez csak egy laza esti mese!"
Igen? Biztos rég lefordítottad már és unod olvasni, hogy egyből egy másik könyvről beszélsz, amiről a kérdező nem kérdezett.
Szerintem nincs egyértelmű bizonyíték se a hoax, se az eredeti oldalon. Egy nagy kérdőjel az egész és, ha hoax is, a rajzok némelyike zseniális benne.
nemelfogult!
szimplán csak az a véleményem, ami a cikk első felében le is van írva, valószínűleg, direkt egy átverésről van szó, akkoriban is csináltak ilyet.
az egyháznak célja volt az átverés és félrevezetés akkoriban is.
valószínűleg HOAX, ahogy a szerzője a cikknek is említi.
amit a 48%os írt, arról régen én is olvastam.
remélem ő megtalálja vagy megtudja mondani hol olvasott róla, de én valami tv műsorra is emlékszem, ahol ezzel foglalkoztak és ott ezt is megemlítették!
Egy dokumentum műsorban volt az M1-en évekkel ezelőtt, amiben Nóbel díjas tudósok is megszólaltak, akik a könyvel foglalkoztak.
Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani a könyvnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!