Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Félresikerült szerelmi kötés/b...

Félresikerült szerelmi kötés/bevonzás?

Figyelt kérdés
Bajban vagyok. Tavaly csináltattam ezt a mágiát és rosszul sült el szerintem. Konkrétan egy másik ember érdeklődik utánam, de már betegesen. Le sem tudom vakarni. Korban sem stimmelünk + vadóc. Ki tudna ingyen segíteni?

2022. jan. 31. 05:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, a normálisaknak alapból eszükbe se jut másra kényszeríteni azt akaratukat...

a karma nem kárörvendés, létezik. Ha a kötésben hittél higgy a karmában is.

2022. jan. 31. 18:08
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Már sokszor kérdeztem, hogy aki ilyen mágiát vesz igénybe, azt nem zavarja, hogy ezzel megerőszakolja a másikat?

Idáig 4 embert nem zavart, a kérdező az ötödik.

A nők ugyanolyan erőszakosak és buták tudnak lenni, mint a férfiak.

Csak van egy plusz feltétel: a nő akkor ilyen, ha úgy hiszi, hogy ezt büntetlenül megússza.

Hát ez most nem jött be.

Igazad van, kérdező: jó lenne, ha mások is tanulnának ebből.

Sajnos ennek kicsi az esélye.

Aki ilyen, az többnyire előbb követi el az erőszakot, utána gondolkodik rajta.

2022. jan. 31. 18:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, elszúrtam. Ki mondta, én nő vagyok?😂🙈 Most van kárörvendezés, komolyan, ennyi már boldoggá tesz bárkit is, hogy sz@ban vagyok? Alapból nem is hittem az egészben. Nem is sikerült, mivel teljesen más emberrel jött össze. Az ördög még ebben is bóvli volt.
2022. jan. 31. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Férfitól meg végképp nem értem, miért akar erőszakot alkalmazni.
2022. jan. 31. 19:39
 15/20 A kérdező kommentje:

14. Te tökéletes vagy és semmi komoly bűn nincs az életedben? Igen, elszúrtam.

Jó, megölöm magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgysincs semmi értelme az életemnek. Minden hiányzok; munka, egészség, szerelem már harmadlagos. Alap dolgok nincsenek meg. 7 évig átok alatt voltam, hiába telik le ma, bűnöm miatt folytatás, ami még rosszabb. Jól mondják, pusztuljon a férgese. 🙄

2022. jan. 31. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok tökéletes, de az erőszaktól amennyire bírok, tartózkodom.

Te meg nem.

Ezzel együtt én úgy vagyok, hogy ha valami rossz, akkor elsőnek a javításon gondolkozzunk.

Ahogy látom, téged inkább a bűnbak érdekelne.

De hát ki hogy csinálja...

...csak tudod, ahogy idáig csináltad, az valahogy ne volt jó. Érdemes lenne talán váltáson gondolkodni.

2022. jan. 31. 20:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Bűnbakot? Vállalom, hogy elcsesztem a dolgot, és bánom is. Mondom, én ebben nem is hittem, hogy létezik. Annyi erővel, varázsolok magamnak egy BMW-t. 😆

Mágiához buta, naiv emberek folyamodnak.

Tudni kell elfogadni, ha valami NEM.

Az még lehet "Várj még" is.

Ember természete önző, ez az igazság.

2022. jan. 31. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Miből gondolod, hogy félresikerült szerelmi kötés miatt érdeklődik utánad az a személy? Nem találkoztál még olyannal, aki levakarhatatlan? Ha a szerelmi kötésből adódna, akkor te is hajlanál afelé, hogy azzal az illetővel legyél, akkor is, ha nem tetszik.
2022. febr. 1. 00:39
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Emberek! Elolvastam az összes hozzászólást. Ha már valaki bajba van miért nem lehet inkább segítő szándékú üzeneteket írni? Neki arra van szüksége nem a leoltásotokra. Tipikus magyar felfogás.
2022. febr. 1. 03:57
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
19es talán mert önző érdekből akart tönkretenni valakit. Nem érdemel segítséget
2022. febr. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!