Félresikerült szerelmi kötés/bevonzás?
Kérdező, a normálisaknak alapból eszükbe se jut másra kényszeríteni azt akaratukat...
a karma nem kárörvendés, létezik. Ha a kötésben hittél higgy a karmában is.
Már sokszor kérdeztem, hogy aki ilyen mágiát vesz igénybe, azt nem zavarja, hogy ezzel megerőszakolja a másikat?
Idáig 4 embert nem zavart, a kérdező az ötödik.
A nők ugyanolyan erőszakosak és buták tudnak lenni, mint a férfiak.
Csak van egy plusz feltétel: a nő akkor ilyen, ha úgy hiszi, hogy ezt büntetlenül megússza.
Hát ez most nem jött be.
Igazad van, kérdező: jó lenne, ha mások is tanulnának ebből.
Sajnos ennek kicsi az esélye.
Aki ilyen, az többnyire előbb követi el az erőszakot, utána gondolkodik rajta.
14. Te tökéletes vagy és semmi komoly bűn nincs az életedben? Igen, elszúrtam.
Jó, megölöm magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgysincs semmi értelme az életemnek. Minden hiányzok; munka, egészség, szerelem már harmadlagos. Alap dolgok nincsenek meg. 7 évig átok alatt voltam, hiába telik le ma, bűnöm miatt folytatás, ami még rosszabb. Jól mondják, pusztuljon a férgese. 🙄
Nem vagyok tökéletes, de az erőszaktól amennyire bírok, tartózkodom.
Te meg nem.
Ezzel együtt én úgy vagyok, hogy ha valami rossz, akkor elsőnek a javításon gondolkozzunk.
Ahogy látom, téged inkább a bűnbak érdekelne.
De hát ki hogy csinálja...
...csak tudod, ahogy idáig csináltad, az valahogy ne volt jó. Érdemes lenne talán váltáson gondolkodni.
Bűnbakot? Vállalom, hogy elcsesztem a dolgot, és bánom is. Mondom, én ebben nem is hittem, hogy létezik. Annyi erővel, varázsolok magamnak egy BMW-t. 😆
Mágiához buta, naiv emberek folyamodnak.
Tudni kell elfogadni, ha valami NEM.
Az még lehet "Várj még" is.
Ember természete önző, ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!