Manifesztálással tényleg be lehet vonzani azt hogy egy pasi belém szeressen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 13:53
2/9 anonim válasza:
Ha a borsodi sörre rumos konyakmegyet eszel, fél óra múlva nagyon dúrva dolgok fognak történni a wc-n.
3/9 anonim válasza:
Én férfiként azt mondom hogy inkább tedd ki a csöcseidet az jobban fog működni.
4/9 anonim válasza:
A szó jelentését sem ismered. Ennyit erről.
6/9 anonim válasza:
#4-5, mi lenne ha inkább kifejtenétek akkor a Kérdezőnek?
7/9 anonim válasza:
Nem igazán értem... egy normálisabb férfihoz még a csöcsöd se kell kitenni, elég pár szó.
Ezeket sem akarod kimondani neki?
8/9 anonim válasza:
Egy normalis ferfihoz nem SZABAD a csocsod kitenni. Szerelmet akarsz, nem egy b@szast ami utan eldobnak.
Amugy en mar manifesztaltam ferjet, csak nem tudtam h ezt manifesztalasnak hivjak, unatkoztam es almodoztam. De pontrol pontra ugyanolyan lett (meg a testverei is olyanok voltak, meg ugyanazok a dolgok megtortentek amiket elkepzeltem, ugyanarra a zenere amit hallgattam mikozben kepzelodtem)
Csak elfelejtettem bemanifesztalni hogy ne legyen kabitiszerfuggo ezert 2 ev utan elhagytam
De maga a modszer tud mukodni ez teny es valo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!