Tudtok könnyen elvégezhető szerelmi kötéseket?
SZKEPTIKUSOK NE ÍRJANAK.
Olyanokra lennék kÍváncsi, amik egyszerűek és otthon elvégezhetőek. Ami fontos legyen hatásos!
Könnyen elvégezhető mágiát akarsz gyakorolni minden előképzettség nélkül?
Nagyon visszaüt, ha ennyire lenézed!
szerelmi kötés nincs.
amit annak reklámoznak az elnyújtott szenvedési kötés.
lépj tovább
Miért olyan nehéz elfogadni azt, ha az akit szeretünk, nem szeret viszont. Akkor nincs dolgod vele, lépj tovább, ennyi az egész!
De neeeeem, egyből jön a szartenger, szerelmi kötés címen, ami egy lánc megalkotása két ember között, ami lelkileg és érzelmileg tesz tönkre, ha neked ez kell, akkor nem tudod mi a szerelem, a másik tiszteletben tartása.
Fogd fel, szerelmi kötés, nincs!
Ez nem szkeptikus hozzászólás, hanem egyszerűen, nincs.
A szerelem két ember között őszinte, tiszta és kialakul természetes módon!
Ezt tiszteletben kell tartani.
Ha neked ez nem megy, akkor ajánlom az önfejlesztést.
De hozzám ne rohanjon senki, hogy szerelmi kötést végzett, rosszul sült el és...
Az megszívta, ez van, a saját kötését mindenkinek tudnia kéne feloldani... ja de az nem megy. Alap szintű mágiát kéne elsajátítani... ja igen, az se megy!
Mindent azonnal akar mindenki, mert az én, én, én számít, semmi és senki más!
Csakhogy, más is létezik rajtad kívül, tiszteletben kéne tartani a személyt, nem pedig kisajátítani egy fekete mágia kötéssel, ami mindenkit tönkre tesz.
Most még lehet ezen nevetni, de ha több életen keresztül nem találsz magadnak párt vagy egyszerűen rájössz, nem szeret senki, mert mindenkit taszítasz, akkor annak ez lehet a hozama... így működik ez... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!