1/7 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
Csak piros ruhásokat futtatnak, mert a piros szín ingerli őket.
De a labirintusba eset szűzeket is szeretik.
2/7 anonim válasza:
Mert 2 szarvuk van és vadak. Pamplonában a férfiakat is futtatják, sőt ott fel is szúrják/felnyársalják őket a szarvukra.
3/7 anonim válasza:
Itt meg a Bika férfiak nyársalnak fel...😝😂😂😂
Egy újabb kretén kérdés, Hölgyeim és Uraim...👏
4/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen a horoszkópot akarod belemagyarázni: mert a bika szereti a pénzt és a luxust.
5/7 anonim válasza:
Hány emberből vontad le ezt a teljes bika napjegyű férfi társadalomra vetített megállapítást?
6/7 anonim válasza:
Hola hola amigo, mert matadorok, azert
7/7 anonim válasza:
A lofaszt matadorok, volt egy bika balekom, hát még a csiklómat se találta meg fél ora alatt sem, de egy anyuka korú szőke primitív qvával meg tudott csalni, azt hittem nem vagyok képes orgazmusra, szerencsére rájöttem, hogy csak balfész volt a bika xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!