Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Félresikerült szerelmi kötés/b...

Félresikerült szerelmi kötés/bevonzás?

Figyelt kérdés
Bajban vagyok. Tavaly csináltattam ezt a mágiát és rosszul sült el szerintem. Konkrétan egy másik ember érdeklődik utánam, de már betegesen. Le sem tudom vakarni. Korban sem stimmelünk + vadóc. Ki tudna ingyen segíteni?

2022. jan. 31. 05:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Edd meg szépen amit főztél. Gratulálok:-)
2022. jan. 31. 05:58
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
Örülj neki, hogy nem egy pszichopata gyilkos szabadult rád, mert ez is lehetett volna.
2022. jan. 31. 08:23
 3/20 Grimfox ***** válasza:
95%
Oldasd fel a kötést/vonzást. Az sem lesz megoldás azonnal, de legalább tovább nem bonyolítja a helyzetet.
2022. jan. 31. 08:43
 4/20 anonim ***** válasza:
31%

Ja, hogy ez megint pénzbe fog kerülni.

Az sem biztos, hogy sikerül.

Vagy lesz valami más mellékhatása is.

2022. jan. 31. 08:57
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Ki hisz ilyesmiben most komolyan??
2022. jan. 31. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
A kérődző...
2022. jan. 31. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Akkor meg kellene neki mondani hogy mar nem 12 éves
2022. jan. 31. 16:21
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

Na, azért nem hülye ő... most már, miután kifizetett érte egy vagyont, rájött, hogy ez így hülyeség, és ingyen segítséget szeretne.

Nem tudja még, hogy csak egyre mélyebben fog ebbe süllyedni, ahogy egyre reménytelenebbül kapkod majd valami megoldás után.

2022. jan. 31. 16:23
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Látod kérdező, ez a karma. Magadhoz akartál láncolni valakit aki nem akarta, erre kaptál olyat akit te nem akarsz. Most mi a bajod? Vagy nem is akkor a a buli ha te vagy a szenvedő fél? De annak akibe elvileg szerelmes vagy simán kívántad volna ezt a sorsot. Remélem sose szabadulsz meg majd tőle.
2022. jan. 31. 16:28
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki kommentjét. Igen, elcsesztem, vak voltam. Nem az volt a baj, hogy az illetőnek nem tetszettem, csak nem ment bele, mert válófélben van/volt.

Karma = kárörvendés

Ezt is elfogadom, ki miben hisz.

Okuljatok az én káromon, mindenki !

2022. jan. 31. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!