Nagyot csalódtam az unokatestvérembe, nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nem rég történt, hogy 4 év után elhagyta a barátja egy másik lányért. Rólam tudni kell, hogy szoktam cigánykártyából, tarotból vetni, de én ezeket önismeretre használom nem jövőbelátásra, meditálok, jógázok és szoktam magamnak gyógynövényekből, ásványokból üvegcsékbe talizmánokat készíteni, kb. csak szerencsehozókat a vizsgaidőszakra + védelmi talizmánokat. Megkért, hogy vessek neki kártyát, szerelemvonzó talizmánt.. stb. Kölcsön kért tőlem pár boszorkányos könyvet is, és odaáig fajult hogy elárkozta azt a másik lányt + anyukám mondta hogy amikor nem voltam itthon (mert én amugy külföldön élek és csak ritkán járok haza) unokatesóm pedig nálunk volt valami szalma babát készített.. nem tudom, hogy szerelmi kötéshez vagy esetleg máshoz. Nagyon csalódott vagyok, nagyon megbántam hogy segítettem neki egyáltalán bármiben.. szörnyű rossz embernek tartom azokat akik képesek másoknak szándékosan ártani… kicsit hibásnak érzem magam, mert lehet az én könyveimből szedte ezeket.2021. dec. 26. 22:28
1/3 Grimfox válasza:
Soha ne adj elkeseredett embernek olyat a kezébe, amivel másnak, vagy magának árthat. Se mágikus/spirituális téren, se fizikain. Ez sem neki nem jó, sem neked, sem annak, akinek megpróbál ártani.
2/3 anonim válasza:
Annyi vigasztaljon, hogy egy szalmabábuval nem tud senkinek ártani, de legalább levezette az elkeseredettségét.
3/3 anonim válasza:
Te nem tehetsz róla. Megtalálta volna az interneten is, amit keres..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!