Menstruációs vért szerelmi kötésnek ?
Figyelt kérdés
Rengeteket olvastam már róla ..
De az egy dolog . Mik a tapasztalatok erről?
Csak a tapasztalatokra vagyok kiváncsi! Illetve arra hogy pontossan hogy kell ezt megcsinalni? Simán par csepp valamibe?
2021. dec. 12. 22:31
11/15 anonim válasza:
Tudok, de csak 5 forintosokkal.
13/15 anonim válasza:
-kérek egy teát. De ne vérest!
-Denevérest?
14/15 anonim válasza:
Kiégek a kommenteken😂 bár érdemileg nem tudok a témához szólni, szerintem erőltetett fingnak fosh a vége.🤷♀️ Inkább hagyd ezeket és szeressen beléd azért aki vagy ne azért mert csináltal valami hülye rituálét. Amugy meg a mensi véres cucc kicsit bizarr nekem rengeteg normálisabb szerelmi kötés van. Ajánlom tiktok “witchtok” közösségét. Ők kifejezetten boszorkánykodós, mágiával kapcsolatos videókat töltenek fel ahol rengeteg ilyen cucc van.
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy egyeseknek bizarr, de a múltban nagyon elterjedt volt és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!