Szerintetek tényleg a mágia miatt teljesült a kívánságom?
Az exemmel miután szakítottunk, 3 hónap után sem tudtam elfelejteni, és ő sem engem. Szakítás után nagyon rosszban voltunk, elhordtuk egymást mindennek (igen, gyerekes viselkedés volt mindkettőnk részéről.) Pedig annyira nem lett volna rá okunk, mert mindig hülyeségeken vesztünk össze, nem pedig komoly dolgokon.
3 hónap után csináltam egy kívánságteljesítő mágiát, amiben azt kívántam, hogy “ha az exem is még mindig szeret engem, akkor béküljünk ki, beszéljünk újra, és idővel legyünk együtt.” Múltak a hetek, nem történt semmi, már el is felejtettem, hogy megcsináltam ezt a mágiát. Utána 1 hónap után megtörtént. Az exemmel találkoztunk egy buliban, odajött hozzám, megbeszéltünk mindent, azt mondta hogy még mindig szeret és fontos vagyok neki, MINDEZT józanul. (Pedig előtte még csak rám sem nézett…) Barátilag jóban voltunk ezután, most pedig összejöttünk (2 hete), és (nem akarom elkiabálni), de jobb a kapcsolatunk mint előtte valaha.
Negatív megjegyzéseket nem kérek, szimplán csak az érdekel, hogy ez tényleg a mágia miatt történt? Esetleg mással is történt már ilyen/vagy valami hasonló?
11 - ÚRISTEN :O :O :O
Mert ilyen egyébként nem történik csoda nélkül :O :O
Astronaut jó tartalmas életed lehet ha olyan témába károgsz bele ami egy részt: nem is érdekel téged, más részt nem is értesz hozzá.
Szerintem csak azért bunkózol itt mindenkivel mert elhiszed magadról milyen okos vagy mindössze azért, mert más a nézőpontod, és eszedbe nem jut tisztelettel kezelni másokat. Ez is csak azt az orbitális távolságot bizonyítja az IQ-d és az egód között...
15 - nevetni járok ide, és itt nem nézőpont különbségről van szó, szimpla logikai hiányról a részetekről. Aki hisz pl. abban, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van, az nyugodtan kipróbálhatja:
Gondoljon erősen a dobókockán a 6-os számra, majd dobjon 24x a kockával. Matematikailag arra van a legnagyobb esély, hogy 4x dob hatost. Ezzel letesztelhető lenne ez a marhaság. Érdekes módon senki nem dobott eddig a matematikai valószínűtől kiemelkedően eltérőt, pedig olyan embereket is kérdeztem, akiknek meggyőződésük volt, hogy a gondolatok teremtő erejével szerezték az autójukat, vagy a házukat, stb.
Ha valaki a gondolatok teremtő erejét felhasznàlva nem tudja a dobókockát befolyásolni, akkor ugyan mi esély van rá, hogy az egész életét mágikusan megváltoztatná vele?
Nézem...
Nem a mágia miatt. Illetve nem is látok semmiféle mágiát, amit annak lehet nevezni, az a benned lévő vágy teremtő ereje, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!