Mostanában nagyon megszaporodtak a szerelmi kötéssel kapcsolatos kérdések. Én szkeptikus vagyok ebben, de szerintetek létező, működő dolog?
Figyelt kérdés
#mágia #szerelmi körés
2021. okt. 1. 08:50
1/11 anonim válasza:
A módszer létezik, de pont nem úgy működik, ahogy a fent említett rendszeresen érdeklődő, érzelmileg retardált kislány szeretné.
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ezeket a kérdéseket több ember teszi fel, többféle fogalmazási stílusban íródnak a kérdések.
2021. okt. 1. 09:13
5/11 anonim válasza:
Kérdező nem nem az, csak az elkeseredett egyoldalú kapcsolatok dicső hősei keresik a megoldást, hogy a kiszemelt 'áldozat' viszonozza (akár akarata ellenére), az általuk áhított (hamis) szerelmet.
Nem csodálnám ha, véletlen siker esetén pár hét alatt ráunnának, S nem tudnák levakarni az általuk megkötött párt.... az lenne az igazi karma.🤣
6/11 Tudi333 válasza:
Aki nem hisz benne küldjön privàtban egy képet magáról! 😁
7/11 anonim válasza:
Igen?
Kortól nemtől függetlenül?
O te kis mohó.😏
8/11 anonim válasza:
6os főleg hogy még kép se kell hozzá:-D
9/11 Tudi333 válasza:
7! minden megoldás érdekel! 😁
8! Az képtelenség!
Biztos van aki érti, hogy mire gondolok. 😁
10/11 anonim válasza:
Igen, megszaporodtak az ilyen témájú kérdések.
Ez nem annak bizonyítéka, hogy van szerelmei kötés, hanem azé, hogy többen hisznek létében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!