Aki nem szkeptikus ezzel kapcsolatban, tudna néhány választ adni a boszorkánysággal kapcsolatban?
Ez magában nem boszorkányság, ez még csak egyfajta képesség. Ez örökölhető. De nem leszel attól boszorkány, hogy megöröklöd a képességet. A boszorkányok sok dolgot tudnak, nem csak a velük született képességüket használják. Van hogy nincs is ilyen képességük, maguk szerzik meg, tanulják meg őket.
Véletlenek nincsenek, olyan események vannak, amiknek nem látod az eredetét, és lefolyását. Ha sokszor "hibázol rá" ilyesmire, sok dolgot előre megérzel, az meg végképp kívül esik a véletlenen, és a statisztikai átlagon is. Ha figyelsz, és hallgatsz az ilyen megérzéseidre, akkor előre fel tudsz készülni, vagy épp el tudod kerülni azt, amit előre megéreztél. Minél több idő telik el a megérzés, és az esemény bekövetkezte között, annál több lehetőséged van változtatni rajta. Vagy épp bebiztosítani a bekövetkeztét, ha az a célod.
Az, hogy megérzel dolgokat időről-időre teljesen normális dolog, ahogy az is, hogy néha ezek az érzékeid eltompulnak, vagy nem épp akkor funkcionálnak jól mikor te azt nagyon szeretnéd.
Egyszer (szerencsére csak egyszer) véletlenül bejött egy elég konkrét rossz kívánságom valakinél amiért igazságtalan volt velem szemben, és a következő három napban nem láttuk, mert beteg lett. Nagyon elszégyelltem magam és azóta nagyon próbálok vigyázni, mert elég volt egy nagyon dühös rossz gondolatom és bejött nála, pedig nem is akartam igazán bántani.
igen szellemek léteznek A lélek meg te vagy
1 boszorkány és férfi vagyok vörös hajjal az édesanyám édesanyja
volt boszorkány anyai ágon én örököltem
mindent érzem az emberek bánatát és igen csináltam egy tükör mágiát és igen BELE BUKTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!