Wicca Magyarországon?
Sziasztok!
Egy pár hónapja kezdett el érdekelni a ,,mágia”, okkultizmus és a wicca vallás.
Mivel még elég kezdő vagyok, az lenne a kérdésem, hogy van e valaki aki mélyebben benne van ebben a témában? Tudna esetleg könyveket, fórumokat ajánlani? Szívesen levelezek is!
Nincs.
A válasz 100%-ban hasznos.
Én inkább az LHP-t (bal kéz útja)követem mint az RHP-t, de szerintem a legtöbb infó ami érdekelhet fent van a weboldalon. A wicca lényegében egy eléggé "gulyás" irányzat, tehát mindent bele tettek ami tetszett nekik, pogány istenek, hagyományok, és még a kereszténységből is vettek át dolgokat, tehát talán nem a legjobb spirituális irányzat, de szíved rajta mi tetszik. Ha a természet vallás vonala miatt érdekel, érdemes a sámán hitet, az animizmusba is bele ásnod magad, és sok angol nyelvű cikket, fórumot olvasnod a ceremónális mágiáról is, mert abból is sokat merít. Illetve ott van még az alkímiai vonulata is, ha végre megtalálom és érdekel, be linkelek szerzőket is akiknek érdemesebb a műveit elolvasnod ezzel kapcsolatban. Fórumból csak egyet ismerek ami elég hasznos, hát ha megtalálod ott is amit keresel. :) [link] . Illetve itt van még egy weboldal, bár nem wicca de a mágia útjával foglalkozik nagyon sokat, és rendkívűl jól össze van rakva : [link]
Én is a bal kéz ösvényét járom.de nem a Wicca mágia tanulmányozása révén jutottam el ide.Okkultizmus spiritizmus érdekelt, ami tudást így kaptam az sarkallt arra hogy ezt a magam javára fordítsam.
Nagyon hosszú évek óta ez határozza meg az életem, amit akartam önmagam szolgálata által elértem.
Köszönöm a válaszokat!
Szuperek vagytok, tok hasznos dolgokat írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!