Van M. o. -n olyan Wicca coven ahova kortól függetlenül is lehet csatlakozni?
1. Kíváncsi voltam hogy mi lesz az első vicces kedvű komment :))
2. Tőlük is érdeklődtem, és nem hinném hogy egy egyszerű kérdés feltevése "ok" volna arra, hogy felhagyjak az ezotériával, szóval ne haragudj de nem fogok felhagyni vele.
3. Szia! Köszönöm az információt :) Nos, a weboldalukon olvasgattam. Az, hogy a toleranciát, összetartást, a szabad egymás mellett élést nagyon fontosnak tartják valamint nem a felszínes tudást, hanem jobban kutatnak majd adják át a megszerzett tudást, és hogy minden érdeklődőt szívesen fogadnak, segítik az útkeresőket és az azonos célúakat a hiteles és pontos tájékoztatás mellett szerintem igazán jó és vonzó egy társaságban. Azt érezteti velem, hogy egy bővülő családi kör várja hogy benézzen hozzájuk az új "rokon". Mindig is úgy gondoltam hogy a világ is jobb lehetne ha mindenki toleráns lenne a másik irányába és elnyomás helyett segítené egyik ember a másikat. Igaz, itt most nem a világról van szó, de ha egy közösség ilyen elveket követ, szerintem az egy hihetetlenül jó dolog. :) Most ebben az ezoterikus részről ugyan nem esett szó, de remélem nem probléma, hogy egy kicsit elvonatkoztattam tőle.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!