Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen varázslatot tudsz...

Milyen varázslatot tudsz szerelem megszűntetésére?

Figyelt kérdés
Mindenhol az elősegítését találom, de fordítva semmit. A helyzet, hogy én vagyok szerelmes, akit szerettem, meghalt. Ő is viszontszeretett, de mindkettőnknek volt párja, így sosem volt köztünk testiség. El akarom engedni, elfelejteni, már mindent próbáltam, hétköznapi dolgokat, dolgoztam, buliztam, a párommal szexeltem minden szabad percben, hogy ne gondolják rá, de semmi nem segített. Nincs erre valami mágia, hogy elmúljon a szerelem? Így csak szenvedés az élet, én ezt nem akartam, mikor élt, akkor is menekültem tőle és nem segített az sem. Ő is irtóra szenvedett, nagyon akartuk egymást és nem lehetett.

#mágia #Szerelem oldása
2021. szept. 18. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Az idő mindent megold.
2021. szept. 18. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak addig belehalok, fizikailag teljesen belebetegedtem ebbe.
2021. szept. 18. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Akkor, ez azt jelenti hogy egy illúziót kergetsz, ami csak a fejedben létezett de a valóságban nem.
2021. szept. 18. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Hiszel a túlvilágban? Segíthet ha arra gondolsz, hogy ő már boldog és jó helyen van, és majd újra találkozhatsz vele. Addig is ő a védőangyalod, aki vigyáz rád. Adj magadnak egy kis időt a gyászra. Később még újra lehetsz szerelmes, lehet új kapcsolatod, de nem lehet siettetni.
2021. szept. 18. 17:49
 5/6 anonim válasza:
66%
Egyébként létezik ilyen, csak beîrod a keresőbe, hogy fehér mágia, nekem az első találat pont olyan volt, ahol írta a szerelem oldást.
2021. szept. 18. 20:14
 6/6 Tudi333 ***** válasza:
Ez nehéz dió. Ha találsz valamit szólj!!! Vannak olyan kapcsolatok amik annyira mélyek, hogy soha nem mászol ki belőlük.
2021. szept. 21. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!