Milyen módon kaphatnék választ arra, hogy mi a feladatom egy bizonyos személlyel kapcsolatban? Vagy honnan derül ki, ha egyáltalán van ilyesmiről szó?
Évtizedek óta ismerjük egymást. Régen romantikus kapcsolat is volt köztünk, majd eltűntünk egymás látóteréből, de néhány éve újra felbukkant. Nagyon vonzódik hozzám (lelki és fizikai téren is, de nem jöttünk össze), és ő sem közömbös nekem, de nem merném újra közel engedni, rettenetesen összetörtem miatta egyetemista koromban.
Hajlok afelé, hogy ez csak nosztalgia és/vagy életközépi válság, és idővel lecseng, de már jó 3 éve zsong körülöttem - és ő nem független.
Sajnos nem hiszek az ezotrikus magyarázatokban, de gondolatébresztőnek jók lehetnek az ilyen jellegű tippek, ezen kívül természetesen kíváncsi is vagyok arra, amit mondanátok.
Ui.: azt is érzem ebben, hogy már rég tovább kellett volna lépnem, és akkor nem tudna befolyásolni. Mert azért ez megalázó. De elég egyértelmű a minta: amikor épp akad valaki nála, eltűnik, amikor meg nekem alakulna valami, előkerül.
Nem lett volna szabad eljutnom egy ilyen méltatlan, érzelmileg kiszolgáltatott helyzetbe.
De nem akarom beléd magyarázni, hogy nálatok is ez a helyzet.
Csak azt tapasztaltam, egy jó kapcsolat valahogyan önműködő (éppen attól jó), ha már kételyek vannak, az figyelmeztető jel.
Én is ezt a csikicsukit látom, erre mondtam, hogy semmi értelme. Szerintem ehhez kell nekem egy megerősítés... hogy nyugodt szívvel hajthassam el a francba, ha megint az én küszöbömet rágná ahelyett, hogy kilépne abból, ami elvileg annyira rossz. Mert addig a küszöbnél tovább nem jut...
(és ezek szerint szeretném, ha jutna, de a bőrömet már féltem - tőle nem ok nélkül)
Hát ezt sikerült megfejteni:D, de azért még tarot-al is megnézhetné, aki ért hozzá:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!