Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beelzebubot kik tudják megidézni?

Beelzebubot kik tudják megidézni?

Figyelt kérdés
Nehéz megidézni? Pusztán kíváncsiság semmi több! És mennyire erős démon?
2021. szept. 16. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Vizipók-csodapók meg tudja idézni bubot.
2021. szept. 16. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Csak a beavatott sátánista kör tagjai képesek. És bizony áldozatot kell bemutatni friss vért kell meg inni, annyit kántálni a latin nyelven hogy idéződjön meg testben. Szóval nem könnyű ez de így kell lennie. Bár én azok oldalán állok aki nem akar megidézni szörnyű teremtményeket mert elevenen szőröstül bőröstül felfalná az embereket mint a filmekben.
2021. szept. 16. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Megidéztem egyszer.Rituálét nem akarom leírni,démonalku miatt idéztem meg.Amit kértem megkaptam.Amit én adtam azt elvette,az idő lejárta után.

Nem bánom,mert megkaptam amit kértem.

2021. szept. 16. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyikét a leghatalmasabb démonfejedelmeknek, ki lényegében egyenrangú a lázadóval? (Luciferrel)

Senki. Majd az Antikrisztus, de az odébb van.

2021. szept. 16. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Szalagmunkás (divatosan: operátor) létedre hamarabb leparancsolod a vezérigazgatódat futásban.
2021. szept. 16. 18:39
 6/11 gopnik válasza:
"Beelzebub"
2021. szept. 16. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
én
2021. szept. 16. 20:10
 8/11 Missi_Key ***** válasza:
róbálj meg elme-üzenetet küldeni neki, és kérdezd meg hogyan idézhetnéd meg. csak gondolj rá erősen és mondd amit mondani akarsz. kérheted hogy álomban válaszoljon. Csak légy udvarias.
2021. szept. 19. 12:24
 9/11 Missi_Key ***** válasza:
3/8 privátban megírnád a rituálét?
2021. szept. 19. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Kétféle eljárást alkalmaznak főleg,amelyek pecséteket és enn-eket használnak,azonban egymástól sokban különböznek. A Salamon kis kulcsai szerint jár el valaki,más pedig a demonolátria elveit követi. A Salamon féle elv inkább parancsolni és kényszeríteni akarja az entitást,míg a demonolátorok inkább partnert,munkatársat látnak a daimonokban.
2021. szept. 20. 00:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!