Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi az a tisztánlátás? És...

Mi az a tisztánlátás? És hogyan lehet fejleszteni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Akinek nyitva van a harmadik szeme, az tisztánlátó.
2021. máj. 21. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Aki spirituális dolgokkal is foglalkozik.
2021. máj. 21. 17:18
 3/7 Grimfox ***** válasza:
25%
Aki többet lát a valóságból, mint az átlag, azt nevezik tisztánlátónak. Kissé félrevezető, mert a valódi tisztánlátó tudja is, mit lát, nem csak többet lát, mint mások. Többet látni annyira nem nehéz megtanulni, de attól, hogy többet látsz, még nem fogod tudni, mit látsz, így semmi haszna. A tisztánlátás magas szintű szellemi gyakorlatok során szokott felébredni(nem kötelezően). A jóga meditáció gyakorlása ezek közül az egyik lehetőség. A qigong magas szintű nei dan gyakorlatai is felébresztik az ilyen képességeket. Csak akkor jár együtt a "látás" a tudással, ha az ember az egész szellemét fejleszti, nem csak a tisztánlátást próbálja kikényszeríteni.
2021. máj. 21. 18:30
 4/7 SZücsöm ***** válasza:
0%

Grimfox "annyira nem nehéz". :D

Tudom nem tisztánlátás de én Január óta bénázok azzal hogy körbeforogjon az a szemét psiwheel és még egyszer nem forgott teljesen körbe.(többnyire csak remeg)

A chi vel való játszadozással is csak annyira sikerült még jutnom hogy egyértelműen lehet valamit érezni has tájékon és a kezeken, elég koncentrációval kicsit a gerincnél is.

Én eddig nem találtam ezo témában olyan gyakorlati/tapasztalható tudást amire azt mondhatnám hogy annyira nem nehéz.

2021. máj. 21. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Medditációval. Medditálj sokat. Én is szoktam néha de gyakran elhanyagolom.
2021. máj. 21. 19:03
 6/7 Grimfox ***** válasza:
Az annyira nem nehéz, az olyan 2-3 év gyakorlás. A komolyabb az 10. A nehéz olyan 15-20 év folyamatos gyakorlást igényel. Spiritualitás kategóriában nincs gyorstalpaló, még a tehetségeseknek sem.
2021. máj. 21. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy empátia kell mind az emberek felé s környezeted felé

Nézz a szemeddel lás a szivedel

2021. máj. 25. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!