Hogyan kell szellemet idézni? És mikre kell odafigyelni?
Inkább azt mondanám, hogy nem nagy probléma ha megidézed egy elhunyt lelkét...persze lehet nyűg, rajtad maradhat, stb, de nem vészes.
A probléma az, ha valami mást sikerül megidézned.
A világegyetemben milliószám hemzsegnek olyan negatív szellemi entitások, akikkel nem akarunk emberként kapcsolatba kerülni...nem is kell, mert védettek vagyunk...de te feltöröd a védelmed, és meghívót küldesz nekik 👏
Kedves kérdező, ha valóban szellemet akarsz idézni, kellenek gyertyák, sötétség, valamint jobb este csinálni olyan 2-3 körül. Nem nagy dolog. (Elvileg ilyenkor a legkisebb az, ami elvalaszt minket toluk)
Minden legyen csendes, szerintem hatásosabb ha egyedül vagy, olvastam, akkor mégannyira sem működik ha többen vagytok
Meggyujtod a kis gyertyákat, kivarod az estet, és mondasz valami ilyesmi szöveget lehetőleg nem olvasva:
,,Kapcsolatba szeretnék lépni xy-nal, ha jelen vagy adj egy jelet, (fújd el a gyertyat vagy valami) bár ez eleg para mar igy is.. ha konkrétan beszélni akarsz vele, használj szellemtablat, vagy az is elég ha te felírod a betűket, és ráteszel valamit amit mozgathat
Ezt a kapcsolatos cuccot elmondod parszor, 50-50% hogy sikerül vagy nem, de sokszor jelet sem adnak hirtelen, csak később veszed észre hogy nem vagy egyedül
Ez csak egy laza szellemidézés, játék.. de ha ez nem működik, és valóban átgondoltad tényleg ezt akarod, kimész a ház ajtajához, kinyitod, és mondasz valami ilyesmi szöveget: ,,valaki jöjjön vendégségbe, várlak haza, gyere vendégségbe"
Na szerintem nem is kell mondanom ilyenkor bárki jöhet
De ne csináld össze vissza, legyél tisztelettudó, mert elsülhet rosszul is, ha valóban működik. Ahogy előttem írták egy ilyet nagyon nehéz lekaparni magadról. Szerintem kezdd az elsővel, ha nem sikerül bőven elég megpróbálni a másodikat, van tükrös változat is szellemidezesre de azt nem ajánlom.
Amúgy, ami nagy baj lehet, hogy szenteltvíz van a házon, ilyenkor 100%, hogy nem jársz sikerrel, szóval ezt jó lenne megtudnod
Ezért mennek el sokan összeomlott, elhagyatott házakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!