Okkultizmusban jártas személy mesélne nekem Beliálról?
Ezo, spirituális témákban úgy érzem, vagyis úgy éreztem a mai napig, hogy képben vagyok. Olyan formában várnék válaszokat, hogy ki Ő, kik vannak még mellette, hogyan van jelen az asztrál világban, akár az eredete is érdekelne.
Megkérnék mindenkit, hogy, mint tárgyilagos infó átadás kezelje a témát. A kérdésre vonatkozó véleményeket, (értem itt ez alatt, ami nem a kérdésre kapcsolódó válasz, vagy nem a témájához) azt mellőzzük.
Hogyan tekintenek rá azok a személyek, akik felvették a kapcsolatot vele? Kinek írnák le őt.
Mi a szerepe a létben?
Vannak-e még hozzá hasonló enitansok, lények, lelkek, tudatok, ott, ahol ő van? Ha igen kik, és nagyon röviden kik ők.
Ha tudsz ajánlani bármilyen könyvet ahonnan több infót tudhatok meg, akkor szívesen fogadnám.
Mi sátánisták se tudunk többet némelyik démonról csak azt amit olvasunk róla. Lehet vele kapcsolatot teremteni és megérdeklődni személyesen is, de akik ezt teszik 100% hogy nincsennek fent gyakorin. Tudom ez sem válasz a kérdésre bocsi. Amit nem a saját magad tapasztalsz azok többsége hülyeség lesz. :/
Ha biztos érdekel akkor tegyél érte 😁
Az érdeklődésemna téma iránt még fennmaradt. Viszont köszönöm a segítő válaszokat.
Semmi esély arra, hogy részletesebben lássam el infókkal magam a témában? Angol hitelesebbnek tűnő fórumokról tudtok, melyeket ajánlanátok?
Ez az idézés dolog is olyan szempontból foglalkoztat, hogy a spiri vagy ezo téma milyen magyarázatot ad rá? Asztráltest? Szimplán transz állapot, vagy méllyebb meditáció?
Erre is több módszer létezik de kérdéses melyik működik.
Számomra az alvásparalízisen történő kommunikáció vált be.
Ez az a szint amikor mindent láthatsz.
De ami szerintem még működhet és érdekesnek hangzik az a fekete tükör.
Persze itt is kell egy nyugodt meditált állapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!