Hogyan vegyem le az atkot?
Figyelt kérdés
lehet hülyén fog hangzani, de egy ilyen ciganykartyas cigany asszony ossze vissza ordibalt nekem a keleti pályaudvaron és nem szeretnek semmi negativ dolgot magamon tudni, mit tudnek tenni? ne nezzetek hulyenek. ha nincs rajtam atok es ugy veszem le akkor is lehet baj ha potyara leveszek valamit ami nincs? mit tudnék tenni? elore is koszonom :)2021. febr. 8. 16:52
1/18 anonim válasza:
Ez a hónap kérdése az értelmetlen idiótaságok kategóriában.
Fordulj meg háromszor az óra járásának ellentétes irányában, majd a harmadik fordulat után köpj magad mögé. Ez a legegyszerűbb átoklevételi módszer.
2/18 anonim válasza:
Elmondom. De légy óvatos, sokan nem élik túl.
Nos, figyelj, és csináld végig, amiket leírok. Csak így lehet sikeres az átoklevétel.
1. Itt az oldalon nyomj a profilodra.
2. Keresd meg a mágikus beállítások menüt.
3. Nyomj rá a fiók törlése menüpontra.
4. Nyomj rá a regisztráció végleges törlésére.
5. Okézd le.
6. Kapsz e-mailben egy üzenetet a gyakorikerdesek.hu-tól, hogy az átkot sikeresen levettük. Ott nyomj rá a linkkre, és kész is vagy.
Sikeres átoklevételt, remélem sikerülni fog.
3/18 anonim válasza:
Vegyél egy festményt ami megköti az átkokat. Úgy 15.000-50.000 között mozognak de tényleg hatásosak csak nem szabad elégetni õket. Írj ha érdekel.
4/18 Grimfox válasza:
A cigányátok olyasmi, ami a félelmeden keresztül hat. És a hiteden keresztül. Az tény, hogy egy ilyen kiabálás rengeteg rosszindulatot tartalmaz, de nem az okozza a bajt, hanem az, hogy az emberek hisznek benne, hogy egy cigányasszony meg tudja őket átkozni. A hitből félelem születik, és a félelem olyan tüneteket kezd generálni, mintha meg lennél átkozva. Léteznek igazi átkok is, de azok nem úgy működnek, mint ahogy az üvöltözős cigányasszony átkozódása. Nem vagy megátkozva, és nem is lesz semmi hatása a dolognak, mindaddig, amíg nem félsz, és nem hiszel benne. A cigányátok olyan mint a placebohatás. Működik, ha hiszed, hogy működik. Nem működik, ha nem hiszel benne. Ha elkezdesz átokellenes dolgokat csinálni, azzal elhiteted magaddal, hogy meg vagy átkozva. Ha elhiszed, akkor a hited, és a félelmed produkálni fogja a tüneteket. Ha nem hiszed el, és nem félsz tőle, semmi sem fog történni.
5/18 anonim válasza:
Szia!Én eléggé otthon vagyok a témában.Ha érdekel írj és küldöm a bankszámla számom.
7/18 Grimfox válasza:
A sárkányfű az egyetlen szó, amire rímel a skinhead.
9/18 Grimfox válasza:
Magyarul. Ha nem hiszed, kérdezd meg 6-ost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!