Valaki észlelt/látott már szellemet vagy démont? Ha igen, hogy nézett ki, illetve milyen volt a megjelenése?
Figyelt kérdés
Én eddig egyszer láttam szellemet, olyan módon, hogy nem láttam viszont egy táska magától elkezdett mozogni egy ruha áruházban, ahol rajtam kívül 1-2 ember volt abban a térben és még a biztonsági őr. Viszont ők nem vették észre. Mi a véleményetek erről? A trollok akik nem hisznek ebben és csak lenéznek, inkább hagyjanak, köszi!2021. jan. 31. 23:42
1/9 Angel3000 válasza:
Szia! Láttam már szellemet, a hátam mögött lassan közelitett meg, éreztem- majd megfordultam és ott állt elöttem, nagyobb volt jóval mint èn ès korom fekete,- ijesztô volt,- ki is rohantam a hálószobából,- sokáig fèltem, hogy ujra megjelenik. Kevès embernek adatik meg az èlete folyamán, hogy megèljen ilyesmit. Sokan el se hiszik, ha elmondom, ezèrt már nem szoktam beszèlni róla, mert „ bolondnak“ tartanak.
2/9 anonim válasza:
Több mint egy évet laktam egy albérletben ahol rendszeresen furcsa csoszogást meg ilyen nehézkes levegővételt hallottam, de ezt így 2-3 naponta. Viszont látni soha nem láttam semmi furcsán.
3/9 anonim válasza:
2
Bocs, az én voltam. COPD-s láncdohányos vagyok és nem viselek zoknit.
4/9 anonim válasza:
Fekete köd-füstött emberi alakzatban többször láttam. De csak egy pillanatra. Vagy ilyen árny alakokat.
5/9 anonim válasza:
világos régi pizsamát viselt. sötét haj, ismerős arctípus, 20-35 közötti.
a mama volt a család szerint, de csak az idősebb kori képeit láttam
6/9 anonim válasza:
ja nem csinált semmit állt és nézett... én meg aludtam tovább. reggel gondolkoztam el hogy amúgy nem kellet volna paráznom?
7/9 anonim válasza:
Én Slendermant idéztem meg anno :D Igen vannak ehhez hasonló lények. És erre van egy tanú is!
8/9 anonim válasza:
Én kb 9 évesen láttam egyet, az akkor kb 7 éves húgommal volt egy magas kb, ilyen aranyos barna gombafrizurája volt (?xd) és egy fehér pizsama volt rajta. Kb 2,5 méterre állt tőlem nekem háttal és ilyen furcsa kékes fénye volt. Azóta sem találtam magyaráztatot, lehet, hogy alvásparalízis vagy ilyesmi lehetett de tényleg fogalmam sincs, azóta is elég sokat agyalok rajta.
9/9 anonim válasza:
Egyedül voltam otthon a családi házban, amikor hallottam, hogy vki kinyitja és becsukja a kinti ajtót, ahol a nagyszüleim laktak. Kimentem megnézni, de be volt zárva az ajtó, így máig nem tudom, hogy mi történt. A nagyszüleim ekkor már évek óta halottak voltak.
Unokatesóm nagyapja meghalt karácsony előtt. Eltemették, karácsonykor az ebédnél megemlékeztek róla, amikor a falra rögzített konyhaszekrény leszakadt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!