Létezik Magyarországon olyan mágus, akinek tudása is van?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 19:24
11/21 Moon_Walker válasza:
matolcsy györgy a legnagyobb mágus magyarországon
12/21 anonim válasza:
Többségének van tudása.
Tudják, hogy átverés, amit csinálnak, ám megélhetésük egyszerűbb, mintha gyári szalag mellett dolgoznának.
Amíg van hiszékeny, lesznek csalók is.
13/21 anonim válasza:
6. Tényleg? Én kenu mágus vagyok :D
14/21 anonim válasza:
Vannak emberek akik vele született képességgel rendelkeznek, van egy ilyen ismerősöm még általánosban egy osztályba jártunk, többen is járnak hozzá ismerőseim köréből, én nem tartom vele a kapcsolatot, de egyik barátnőmnek az exe visszament hozzá ami esélytelen volt, a fickót mintha kicserélték volna, láttam előtte utána. Ha gondolod megszerzem az elérhetőeségét.
15/21 anonim válasza:
Azt kihagytam hogy kötést csinált rá. Ez volt 6-7 éve azóta is boldogok, nem ütött vissza úgy tudom. Utolsó voltam
17/21 anonim válasza:
A júlia papnő csaló. Próbáltam.
18/21 anonim válasza:
Vannak olyan mágusok akik értenek hozzá csak nagyon nehéz őket megtalálni,mert akinek van tudása az nem hirdeti magát.
Nekem sikerült találni
19/21 anonim válasza:
Nekem is sikerült találni egyet!
20/21 anonim válasza:
14-es.Engem érdekelne az az elérhetőség.Meg tudnád szerezni kérlek ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!