Létezik Magyarországon olyan mágus, akinek tudása is van?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 19:24
1/21 anonim válasza:
Ha azt nevezed tudásnak, hogy hány embert tud lehúzni. hibás.
Nem a mágus tudása nagy, hanem az emberek tudatlanságából eredő hiszékenysége.
2/21 Grimfox válasza:
Kicsi rá az esély. Majd ötven évig tilos volt az ilyesmi, még publikálni sem lehetett. Aztán ezt elvágták, és átestünk a ló túloldalára, és hihetetlen mennyiségű baromság öntötte el a népet. Persze néhány valódi, értelmes dolog is előkerült, de ezeket szinte lehetetlen kimazsolázni a ganajból. Nem is nagyon próbálja senki. Pont azért, mert a hosszú szellemi sivárság után most épp az ellenkezőjét éljük. A régiek közül, akik még tudtak már senki sincs életben, újak pedig nincsenek. Talán majd ha kiegyenlítődik a két véglet, akkor lesz, aki összeszed annyi valós ismeretet, hogy hitelesnek, nagy tudásúnak lehessen nevezni. Nem sokat segít az sem, hogy nyugatról dől befelé a divatezós "kultúra", ami náluk viszonylag permanens, nem egy elnyomott időszak ellentéteként élik meg.
3/21 anonim válasza:
Ha szerelmi kötéshez keresel akkor nincs.
4/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van.
Parasztvakítás megy.
2021. jan. 25. 21:05
5/21 anonim válasza:
Csalók vannak, Kérdező, akik az emberi hiszékenységet forintosítják. Ilyenből pedig rengeteg.
Ha létezne valódi mestermágus, aligha állna ki a nagyérdemű elé a tudományával...
6/21 III. A nagy károly válasza:
Én kajak mágus vagyok
Viszont nem segíthetek neked
7/21 anonim válasza:
Kérdés az hogy kit nevezel mágusnak? A kóklert aki a tízeseidre pályázik, vagy azok akik keresik, és valahogy megtalálták önmagukat a spiritualitásban? Négy éve foglalkozom vele, tanulgatom, de minél mélyebbre megyek egyre jobban rádöbbenek hogy az, amit megszereztem "tudás" is csak a felszín kapargatása. Szóval a helyedben nem bíznék senkiben aki nagy elánnal kijelenti hogy "ő ért az ezotériához" mert nagyon nagy valószínűséggel nem így van.
8/21 anonim válasza:
Én mágus vagyok, méghozzá nagyon jó!
Tudásom az nincsen, de folyamatosan keresem.
9/21 anonim válasza:
Én mágus szerepjátékoztam sokat, az számít?
10/21 stratega válasza:
Én őt javaslom .
Brutál profi.
Magnus Carlsen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!