Valami félremehetett? Vagy nincs ennek köze hozzá?
Sziasztok. Kicsit érdekes a sztori.
Tavaly egyszer ősszel és egyszer télen, valamikor ebben az időszakban voltam egy olyan hölgynél, aki tudjátok kristályokkal és a rezgések segítségével gyógyít és hasonlók. Hirtelen nem tudom, hogy hogy hívják... Hozzáteszem, nem saját szándékból mentem, ismerős által, és ez azért volt, mert egy betegségemen akart segíteni az az ismerős. Tehát jóindulatból intézte ezt nekem. Én annyira nem hiszek az ilyesmiben, de nem is zárkóztam el tőle. Nyitott vagyok mindenre.
Miközben zajlott ez az egész rituálé, közben mondott olyasmiket, hogy milyen rossz tulajdonságaimat látja, és hogy azokat "leveszi" rólam, stb stb. Ezt csak azért írom le, mert lehet hogy fontos. Én nem értek ehhez.
Viszont amit nem tudok hova tenni. Nagyjából ebben az időszakban szó szerint brutálisan elkezdtem ragaszkodni egy személyhez, egy sráchoz. És ez még mindig tart. Valamikor nem olyan erős, de van amikor eszméletlenül az. Szavakkal nem is tudom leírni...
Ha valami fontosat kihagytam, kérdezzetek rá :)
Nem tudom, hogy ennek az egésznek lehet-e köze hozzá, csak megfordult a fejemben, hogy hátha...
Légyszi ne nézzetek hülyének, nem hiszek ezekben, dehát ki tudja...
Full veletlen
Ne foglalkozz azzal a ketyos nenivel
A kettőnek nincs köze egymáshoz, legfeljebb annyiban, hogy érzelmileg érzékenyebbé tett a kezelés, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Ez azért nem valószínű, mert az ilyen hatás nem tartós. Elmúlt volna.
A rossz tulajdonságaidat, még ha látta is, egy gyógyító sem képes levenni rólad. Sem semmilyen más személy. Ha történt valami, az sima energiával való gyógyítás lehetett, amit az illető kiszínezett.
Az viszont lehet, hogy valaki más a tudtod nélkül rakott rád vagy ellened egy ilyesmi nem természetes vonzalmat.. érdemes volna hallgatni a lelkiismeretedre és néha egy két fohászt elmondani Istenhez és kérni az őrangyalod védelmét. Hallgass a lelkiismeretre, az olyan mint egy iránytű..
Isten áldjon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!