Boszorkány szeretnék lenni. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Régebb óta foglalkoztat a téma, de egyszerűen nincsen ötletem, hogy hogyan kéne hozzákezdenem. Kérem, hogy a trollok kerüljenek el, csak boszorkányok válaszát várom!2021. jan. 13. 15:08
11/18 anonim válasza:
Üdv Néked
És milyen ? mert itt is vannak kategóriák
Legyél gyógyító boszorkány az én öreganyám is az volt
12/18 anonim válasza:
4/11 anonim Én adtam neked egy + ot mert Valóban születni kell rá
13/18 anonim válasza:
"egyszerűen nincsen ötletem, hogy hogyan kéne hozzákezdenem" Akkor inkább engedd el. Légy pénzügyi tanácsadó! Vagy fogorvosi asszisztens. Esetleg óvónő.
14/18 anonim válasza:
Van egy alig használt vasorrom. Eladó. Érdekel?
15/18 anonim válasza:
Először is rabolj el egy csecsemőt, valami darálóféleségben pépesítsd, ebből lesz a repülőzsír, így tudsz majd seprűn repülni.
Csak viccelek, nehogy ilyet csinálj, inkább kezdd rögtön a végén, rakj egy máglyát, kötözd oda magad a közepére, és gyújtsd be.
17/18 anonim válasza:
Egyenlőre ne akarj semmi lenni, hanem olvas a mágia témában rengeteget. Aztán keres csoportosulásokat akár facebookon. Mert rengetek ideológia létezik a mágiahasználaton belül.
18/18 anonim válasza:
Igazából leginkább könyvekre tudsz hagyatkozni, tehát keres a hagyományos boszorkányságról szóló könyveket (tehát nem feltétlenül wicca témában). Tájékozódj a népi boszorkányságról (Pócs Éva könyveit tudom ajánlani), a sámánizmusról, pogányságról, mágiáról, gyógynövényekről. Valamint a boszorkányság egyik alapja a természet imádata, sok boszorkány animista, panteista világszemléletet vall. Valamint a boszorkány hisz a lélekben és abban hogy a fizikai világunkon túl is létezik/léteznek más világok, más entitásokkal. Azt még hozzá tenném hogy a boszorkányság nem tekinthető vallásnak, hanem inkább gyakorlatnak, de egy boszorkány lehet bármilyen vallású (wicca, druida, de akár keresztény is), de az is lehet hogy egy vallást sem követ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!