Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkány szeretnék lenni....

Boszorkány szeretnék lenni. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Régebb óta foglalkoztat a téma, de egyszerűen nincsen ötletem, hogy hogyan kéne hozzákezdenem. Kérem, hogy a trollok kerüljenek el, csak boszorkányok válaszát várom!

2021. jan. 13. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Üdv Néked

És milyen ? mert itt is vannak kategóriák

Legyél gyógyító boszorkány az én öreganyám is az volt

2021. jan. 14. 03:14
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
4/11 anonim Én adtam neked egy + ot mert Valóban születni kell rá
2021. jan. 14. 03:15
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
"egyszerűen nincsen ötletem, hogy hogyan kéne hozzákezdenem" Akkor inkább engedd el. Légy pénzügyi tanácsadó! Vagy fogorvosi asszisztens. Esetleg óvónő.
2021. jan. 14. 06:07
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Van egy alig használt vasorrom. Eladó. Érdekel?
2021. jan. 14. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
13%

Először is rabolj el egy csecsemőt, valami darálóféleségben pépesítsd, ebből lesz a repülőzsír, így tudsz majd seprűn repülni.

Csak viccelek, nehogy ilyet csinálj, inkább kezdd rögtön a végén, rakj egy máglyát, kötözd oda magad a közepére, és gyújtsd be.

2021. jan. 14. 17:55
 16/18 anonim válasza:
17%
A boszorkányok nem léteznek.
2021. jan. 15. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Egyenlőre ne akarj semmi lenni, hanem olvas a mágia témában rengeteget. Aztán keres csoportosulásokat akár facebookon. Mert rengetek ideológia létezik a mágiahasználaton belül.
2021. jan. 16. 02:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazából leginkább könyvekre tudsz hagyatkozni, tehát keres a hagyományos boszorkányságról szóló könyveket (tehát nem feltétlenül wicca témában). Tájékozódj a népi boszorkányságról (Pócs Éva könyveit tudom ajánlani), a sámánizmusról, pogányságról, mágiáról, gyógynövényekről. Valamint a boszorkányság egyik alapja a természet imádata, sok boszorkány animista, panteista világszemléletet vall. Valamint a boszorkány hisz a lélekben és abban hogy a fizikai világunkon túl is létezik/léteznek más világok, más entitásokkal. Azt még hozzá tenném hogy a boszorkányság nem tekinthető vallásnak, hanem inkább gyakorlatnak, de egy boszorkány lehet bármilyen vallású (wicca, druida, de akár keresztény is), de az is lehet hogy egy vallást sem követ.
2021. jan. 17. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!