Egy megszentelés/áldás felkent Papáltal ad különleges védettséget, képességet?
Tárgyaknak, helynek vagy személynek.
Olvastam hogy papok árulnak egy életelixrt, amit rendeltem is és a különleges ősi titkos összetevői mellett még meg is áldja a pap. Ez ad különleges földöntúli, metafizikai képességeket, egésséget nékem?
Nem kell egy paptól várnod az áldást, mert az ahhoz szükséges tudás benned is megvan.
Azért működik nálad az elixír, mert elhiszed, hogy a papnak hatalmában állt megszentelni azt.
Végül úgyis a saját mestereddé kell majd válnod ahhoz, hogy eredendő erőd birtokába juthass. :)
"Nem kell egy paptól várnod az áldást, mert az ahhoz szükséges tudás benned is megvan."
Én azt olvastam egy spirituális oldalon. Hangsúlyozom nem vallásos oldalon, hogy a templomban olyan rezgések, frekvenciák vannak amibe ha tárgy vagy élelmiszer kerül ráadásul amit megeszel az felveszi azt a fajta Isteni pozitív frekvenciát. Ezért kell a híveknek minden héten odajárni
"Azért működik nálad az elixír, mert elhiszed, hogy a papnak hatalmában állt megszentelni azt."
Én arra is gondolok, hogy ma már ismeretlen gyógynövények vannak benne. Régen sokkal többféle gyógynövényt ismertek, hiszen rá voltak kényszerülve nem volt gyógyszer és a természetben jártak valamint olyan gyógynövények is voltak, amik mára nagyrészt eltűntek
Kedves kérdező!
Ha már képes vagy kapcsolódni az igazi önvalódhoz (felsőbb énedhez), akkor nem lesz szükséged külső megerősítésekre, (templom, zarándokhely, szentelt víz, stb.) mert te magad válsz majd az élő tudássá.
A szertartások csak addig fontosak, amíg a személyiséged és az elméd által határozod meg magad. Az igazi önvalód sokkal bölcsebb és hatalmasabb ennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!