Igaz, hogy ma lencsét eszik annak sok pénze lesz?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy van egy ilyen mágia vagy népszokás. Így tudod bemágiázni a pénzt a házhoz. Én mindig nagyon szegényke voltam. Nem fizettek sosem sokat a közmunkára. Most vettem sok lencsekonzervet. Holnap egész nap azt eszem
Mi a működésének a mehanizmusa ennek a mágiának? Te is lencsét eszel?
2020. dec. 31. 18:04
1/12 anonim válasza:
Minden évben lencsével indítok. Eddig nem vált be.
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem még sose lett.
"Én mindig nagyon szegényke voltam."
Egyelek meg, de cuki volt ez :)
3/12 anonim válasza:
Lesz itt lencse, kocsonya, töltött káposzta stb...
4/12 anonim válasza:
Sok pénzed nem valószínű,hogy lesz(bár ne legyen igazam)de legalább jó sokat fogsz tőle fingani.Az is valami.
5/12 Grimfox válasza:
Ez egy népszokás, bár manapság már inkább babona. Nem mágia.
6/12 anonim válasza:
Ismerek olyat aki tartja ezt a szokást.
Csórikám csóró ám.
7/12 anonim válasza:
Németországban azért esznek lencsét újévkor, hogy szépek legyenek. Vagy legalábbis ezt magyarázta a főnököm, amikor Münchenben dolgoztam és december 31-én hamarabb bezártunk, hogy tudjon még lencsét venni.
8/12 anonim válasza:
#7, és szép a főnököd? Vagy nem fogott rajta?
10/12 anonim válasza:
😂
Én gondoltam, hogy nem.
Már mindenki szép lenne és gazdag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!