Valaki aki tanulja/ért/hisz a mágiában?
sziasztok! van itt olyan ember aki ért hozzá épp tanulja,foglalkoztatja a mágia. fekete,fehér az mindegy. mik a tapasztalatok? hogy kezdjem el?
ha nem hiszel benne is írj nyugodtan hogy pl miért nem. minden véleményre nyitott vagyok.
a válaszokat előre is köszönöm!
Semmi esetre sem. Sem hozzá, sem a sátánhoz, sem Azazelhez.
Egyfelől nem része a katolikus liturgiának(igazából az angyalokhoz imádkozás sem igazán), másfelől a katolikus biblia nem is tesz említést Luciferről. Csak a tóra (és valószínű a talmud is), Énok könyvei közül valamelyik, kabbalisztikus iratok, és néhány ószövetségi apokrif emlegetik név szerint. A korai katolikus egyház még ismert ilyen iratokat, még a biblia végleges kanonizálása előtt. Hogy mikor kezdték azonosítani a sátánnal, az nem tiszta. A sátánt, és Azazelt meg lehet találni a katolikus bibliában is.
Te szerencsétlen!
Olvasd már el hogy mit írtam!
Ezzel nem cáfoltál semmit! Latinul beszéltek és más értelemben használták a lucifer szót!
Persze gondolkodás helyett ott a lexikon...
15-ös Először lexikon utána gondolkodás. Nálam ez a sorrend.
Egyébként, nagyon szerencsés ember vagyok :-)
Ha legalább normális lexikonod lenne, nem derülne ki hogy mennyire műveletlen vagy...
"Szia, nagyon sok ezoterikus iskola van, sok tanfolyam.
Budapesten a belvárosban kb. minden bokorban egy iskola van, de megyeszékhelyeken is gyakori."
Aha! És akik tanítják, vajon hol, kitől tanulták? Kinél vizsgáztak, hol kapták a tanári képesítésüket? Egyáltalán ki vetemedik arra, hogy ilyen ellenőrizhetetlen tanokat terjeszen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!