Az lenne a kerdesem hogy ha mar van egy kis tapasztalatom a magiaban akkor hogyan tudom magamat fejleszteni?
Mar sok konyvet olvastam,appokat is neztem at hasznaltam de nem nagyon tudtam segiseget szeretnek kerni olyan emberektol akik jartasabbak ebben. A runa hasznalatot mar elsajatitottam es a runa ritualekat is de ennel "feljebb" nem jutok.
Akiknek nincs ebben tapasztalatuk vagy egyszeruen nem foglakoztattja vagy nem hisz ebben es igy nem probalt magiat hasznalni az kerem ne irjon!
:DDDDDDDDDD
(Pszt... vingárdium levijósza...De nem én súgtam a varázsigét tesó!)
3/4
Egy par ritualet, demon es szellem idezest
Egy keves olyan runa iget amivel a minden napokban segithetek magamon
"El erni momentan semmit"
Ha 100 évig tanulmányozod a mágiát, akkor is csak ugyanitt fogsz tartani.
Az igazi mágia fejben kezdődik a runa és a többi azok csak rezgéseket segítő dolgok, de az elmédben mágiázól, amiben segítenek a fizikális mozdulatok, mint a jóga, tai-chi, és a segédeszközök mint a runa, energiákkal előre feltőltött tárgyak, vagy természeti jelenségek, pl újhold, és a sok egyéb.
Szóval te még semmit sem csináltál. Ha mágiázni akarsz akkor ülj le és meditálj, lehetőleg napi sokszor. Próbálj érzékelni, kapcsolódi elméden kívül létező dolgokra.
Elolvastam a kommenteket is
csak annyit fűznék még hozzá, hogy a megidézés nem úgy megy. Amikor én próbálok idézni, jellegüktől függően 3 dolog törtémik, mindig ugyanaz.
Szellem- a szellemek ugye halott emberek akiknek van valami kattanásuk, meg a szellemlét kicsit olyan mint az alvás. Általában vagy odajön aki közelbe van, vagy nem.
Angyal- akit hívsz odajön. Általában megkérdezem, hogy van-e fontos dolga, de mindig elég profik, hogy ráérjenek fizikailag is odajönni.
Démon- ha láttál már végtelen közönyt, akkor voltál spirituálisan kapcsolódva egy démonra akit hivogattál. Mintha meg se hallanák.
TOba
Elosszor is szaz evig nem fogok elni(ha ha csak vicc nem kell meg olni)
Es hat ha igy kondolod akkor oke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!