Az lenne a kerdesem hogy ha mar van egy kis tapasztalatom a magiaban akkor hogyan tudom magamat fejleszteni?
Mar sok konyvet olvastam,appokat is neztem at hasznaltam de nem nagyon tudtam segiseget szeretnek kerni olyan emberektol akik jartasabbak ebben. A runa hasznalatot mar elsajatitottam es a runa ritualekat is de ennel "feljebb" nem jutok.
Akiknek nincs ebben tapasztalatuk vagy egyszeruen nem foglakoztattja vagy nem hisz ebben es igy nem probalt magiat hasznalni az kerem ne irjon!
Red Vixen
Az idezes ezt a reszet en is tudom de ugye mivel nem vagyok annyira fejlett a magiaban ezert hiaba jo az idopont a hold/bolygo allas
Az energiak tulcsordulnak a termesztben es a meg felelo runa kor van fel irva pontosan de nem sikerul vsak amikor ugy "jonnek" ezek a lenyek persze mar sikerult egy parszor de hat ugye mivel nekem nem ugy megy egy(szerintem soha mert nem tudok addig elni) csettintesre mint egy olyannak aki egesz eleteben gyakorolta,tanulta a magiat
Es azt is tudom ha elmemet nem.fejlesztem meditacio oval es nem sportolok nem frissitem magam akkor nem fogok ezert rebdszeres minden aldott nap meditalok, minden kedden,csutortokon tornara jarok szoval ezeket tudom de en alapbol azt kerdeztem hogy hogyan mert ugye nem ismerek olyat aki ebben jartasabb ebben mert oke en is (ahogy ok hivajak es en se tudom mas hogy hivni) tartozom egy boszorkany kor/klan/szekta?? Vwgy nem tudom de ok is csak ezt tudjak mert ugye eddig egymastol tanultunk
Es nem tudom mennyire vagy tapasztalt ebben de en nem ugy vettem eszre hogy a runa meg az altarok meg az aldozat(sajat verem) csak "tamasz" lenne mert ossze rakni egy egesz ritualet ami peldaul egy runa vedo "pecsetet" tesz egy szemelyre/helyre fejben eleg nehez lenne igy hogy meg csak 9 eve tanulom szoval ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!