Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Honnan rendelhetek egyedi...

Honnan rendelhetek egyedi kést/tőrt és mennyibe kerül átlagban?

Figyelt kérdés

Vallási okokból van szükségem egy nem túl nagy tőrre. Sajna hiába keresgéltem, nem találtam megfelelőt, mind túl modern volt. A szkíta késeket is nézegettem de csak lóbőr hüvellyel árulják őket ami alkalmatlanná teszi a célra. Nem szeretnék egy vagyont költeni rá, de ha már költök olyat szeretnék mely helyett nem fogok új után nézelődni pár áv múlva, ezért gondoltam az egyedi fegyver rendelésére.

Ismertek jó, kreatív szakembert (aki lehetőség szerint nyitott a nem keresztény vallással kapcsolatos munkára, hisz itt azért jelképekkel is kéne dolgozni)?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. szept. 30. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
És mire kellene??állatáldozat??Legyen eszed...ha elkapnak vele a seggeden is vér fog folyni úgy elbánnak veled!/jogosan/
2020. okt. 1. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

6 1. A pentagram keresztény eredetű. Ép ezért baromság a vallási sátánizmus."

Minden sátánizmus baromság. Egy negatív szekta.

Legjobb ha saját magad készíted mint az ősi mágusok és felszenteled

2020. okt. 1. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
12es. Sátánizmus mint életmód nagyon hasznos. De az teljesen ateista vallás és inkább elvekbe hisz. 6os voltam.
2020. okt. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!