Egyedi szuperképességek?
Sziasztok!Tudnátok nekem egyedi/ritka szuperképességeket írni?
Nem a telekinézis és társaira gondolok, hanem ami illik egy főgonoszhoz.
Valami új kéne az egyik one-shot-omhoz, de már kifogytam az ötletekből.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm ❤️
Legfeljebb kombinálni tudod a meglévőket ha már tisztában vagy az alapokkal,a szellemtudomány pl. nem x-men forgatókönyv..ami para:
-pszichokinézis ami hasonló a teléhez,
-extraszenzoros percepció:prekogníció(jövőbelátás), telepátia vagy a clairvoyance(tisztánlátás)
-psychotronika (szellemsebészet szintén a parapszichológiából) csak ez inkább gyógyászat
Csak az empatás tisztánérzékelősöknek lehet millió variációja és több életterületre kiterjed,de ezeknek nincs saját nevük..
Most azon gondolkodom mi illik egy Darth Vader-hez,mert azért én is olvasok hasonlókat,talán a Slider,ami az elfojtott pszíenergiához köthető vagyis sötét erő lehetne,ezt később lehet irányítani,felhasználni...másnéven lámpaoltogató,de van akinek fel is robbannak az égők,elektromos készülékek a hatósugarában ezt is lehet fokozni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__514..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!