Honnan rendelhetek egyedi kést/tőrt és mennyibe kerül átlagban?
Vallási okokból van szükségem egy nem túl nagy tőrre. Sajna hiába keresgéltem, nem találtam megfelelőt, mind túl modern volt. A szkíta késeket is nézegettem de csak lóbőr hüvellyel árulják őket ami alkalmatlanná teszi a célra. Nem szeretnék egy vagyont költeni rá, de ha már költök olyat szeretnék mely helyett nem fogok új után nézelődni pár áv múlva, ezért gondoltam az egyedi fegyver rendelésére.
Ismertek jó, kreatív szakembert (aki lehetőség szerint nyitott a nem keresztény vallással kapcsolatos munkára, hisz itt azért jelképekkel is kéne dolgozni)?
A válaszokat előre is köszönöm!
A rendőrség értesítve a kérdésedről.
Remélem, azzal tisztában vagy, hogy ma már az állatkínzást elég komolyan bünteti a törvény, az emberölésől nem is beszélve.
Szóval, k-csög kis sátánista gyökér, jobb, ha meghúzod magad.
Keress rá fegyverkovácsokra. Kardkovácsokra első sorban. Ők készítenek tőröket is. Akár egy már létező mintát, akár megbeszéltet akarsz, a legtöbb kardkovács megcsinálja.
Ha athamét akarsz, akkor nem kérheted meg a kovácsot, hogy a szimbólumokat is ő készítse el. Azt neked kell belevésned. Manapság a gravírozás helyettesíti a vésést. Ha nem te készíted a szimbólumokat a tőrön, az kb olyan, mintha vettél volna egy díszt.
Ha nem athame, hanem áldozati tőr kell, akkor ez fokozottan érvényes.
A legtöbb kovács maximum fantasy késnek nézi az ilyesmit, de a tapasztaltabbaktól már biztos hogy kértek speciális dolgokat, és nem biztos, hogy például sátánizmushoz szívesen asszisztálnak. A legtöbben nem tudják megkülönböztetni a wiccát, egyéb pogány vallásokat, és a sátánizmust. Kérj egy egyszerű, kétélű tőrt a kovácstól, ha athame kell, vagy amilyen megfelel, ha nem athame kell, és vésd, vagy gravírozd bele te magad a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!