Furcsa rezgő érzés lesz rajtam úrrá éjszakánként ez mi lehet?
Kedves kérdező, és milyen állapotban van az egészséged?
Mikor voltál legutóbb általános egészségügyi kivizsgáláson?
Az adott jelenségen kívül semmilyen egyéb furcsaságot nem tapasztaltál?
Csak éjszaka történik az, amit leírtál?
Nekem is ez volt..ha még olvasod azota volt vmi?
Első alkalommal rezgésre keltem odalenn rezegtem..és a fejemnél ment ki -vmi zsibbadàs..(azt mondjàk kundallini)-aztàn passz..
Màsodik alkalommal ugyanez de nem ment ki a fejem bubjànàl semmi..de itt az éjszaka folyamàn hàromszor keltem rezgésre ..
Harmadik alkalommal szàmokat àlmodtam vmi listàt.. 618vokt az enyém az volt màshogy irva..mikor kiolvastam a hàtam rezgett..de nyitva volt. Aszemem meg se mozdultam mert akkor mindig abbamarad..
Egyből felirtam a szàmot és ràkerestem..elvileg az angyalok küldik.
Azota csak egyszer làttam fura jelenséget egy fàbol ment ki felhő vagy füst szerű valami (nem volt ott semmi kémény vagy ilyesmi)
111, 777 sokszor mennek elöttem ilyen autok.utoljàra egy nap 4szer làttam a 777et..elöttem az első auto mikor indultam majd a mamàmnàl parkolt egy majd a blokkon két tétel is 777volt :)
Régota sok a szinkronicotàs az életemben..
Nàlam egy volt kollega idézte elő ő kezdte adni a jeleket (net szerint lélektàrs ikerlàng vagy karmikus kapcsolat lehet)passz nem kommunikàl velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!