Éjszakánként, mikor aludnék rám tör ez az érzés, mitől lehet?
Szóval mikor lefekszem, ugye lehet érezni a testemen ahogy dobog a szív, és néha mintha kihagyna egy szívverést. Ez még oké (mármint nem az, de most nem erről szeretnék írni), de egy idő után már nem érzem a szívverést (gondolom máshol jár már az eszem) és mikor ezt észlelem egyszer csak pánikba esek és azt hiszem, hogy meghalok. Ill. olyan problémám is van, hogy mikor alszom el egyszer csak bepánikolok (pl. a szívverés érzetének leállításakor) olyan mintha elveszteném az eszméletem és csak pár mp múlva tudok felkelni..
Ill. most vettem észre, hogy olyan gyengének érzem a szívverést, oké hogy éjszaka van, de mostanában gyengébbnek érzem.
Most nem tudom, hogy ezeket csak bebeszélem magamnak, vagy tényleg baj van, nem tudok elmenni orvoshoz, mert most nem otthon vagyok és a legközelebbi rendelő messze van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!