Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Elmeséled a beavatásod történe...

Elmeséled a beavatásod történetét?

Figyelt kérdés
Milyen élethelyzetben kezdett kiélesedni az éberséged? Ki (volt) a mestered, kit olvastál? Mennyi ideig tartott az átlényegülésed? Mik voltak a főbb konfliktusaid a megtisztulás során?

#beavatás #éberség #iniciáció
2020. aug. 30. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Körülmetéltek. Azóta hiányzik egy kukacom
2020. aug. 30. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Há' engem anno jött a Beja' aztán beja'vatott mindenbe'.
2020. aug. 30. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
13-an voltunk, de csak 6-ot választottak ki. A többiek eltűntek, mintha sosem léteztek volna...fullasztóan sok a füst, forog minden és mintha valami vagy valaki nagyon vérezne...ennyire emlékszem csak... Aztán a földön egy takarón ébredtem, gyengén, szinte eszméletlenül. Majd megvágták az ujjamat és edénybe csöpögtettek a vérem. De feketén folyt a vér a csuklómon, majd újra felébredtem, de akkor már egy ágyban és rendeztek utána egy ilyen evős, ivós lakomát meg ünnepséget, vásárral msg tűzijátékkal...
2020. aug. 31. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Több ilyenem is volt. Volt egy nagy szakasz ami kb három hónapig tartott. Sosem voltak mestereim, mindig a sors vezérelt.

Nem voltak konfliktusok sem. Csak belelényegültem egy olyan állapotba, ahol nem voltak negatívumok. Azóta vissza raktak anyagi oldalra, hogy ott is megszűnjenek a negatívok. Ez azóta is tart. Várom már, hogy itt se legyenek többé. Jól haladok vele.

2020. aug. 31. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Fura nekem beavatásnak hívni. 17 éves korom körül kezdődött el, a legjobb barátom segített vezetni, aki sámánnak készül. A tényleges fejlődés csak önmagam követésével érem el, de jó volt hallgatni Terence Mckennat, Alan Watts, Echkart Tolle...

Most egy szakítás volt az, ami nagyon megindított ismét. Még mindig tart az "átlényegülés".

Ez nem egyikről a másikra sikerült, hanem életem végéig tart, csak ez az a pont volt az, amikor jobban megismertem önmagam, észrevettem mit csinálok, milyen életet élek, és hogy nem ezt akarom.

2020. aug. 31. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 1. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"A tényleges fejlődés csak önmagam követésével érem el, de jó volt hallgatni Terence Mckennat, Alan Watts, Echkart Tolle..."

Tipikus ezósok. Elolvastok pár olcsó önsegítő könyvet valami élet "coach/guru"-tól, megteltek büszkeséggel, hogy ti már mennyivel többet tudtok, mint "az átlagember", és úgy érzitek, jogotok van emiatt mindenkivel lekezelően beszélni, aki nem ért egyet veletek. ("úgy sem érted, nem vagy beavatott mint mi"). Tudjátok, a világ összes szektása ugyanígy gondolkodik egyébként: mindenki más hülye, csak ők helikopterek, a beavatottak, a "kiválasztottak", a stb. Volt egy ilyen "megvilágosodott" ismerősöm, aki szintén úgy gondolta, milyen jó hatással volt a sok új bölcsesség az életére, valójában sosem mulasztotta el gúnyolni pl. a más vallásúakat, vagy hülyének nézni azt, aki nem hisz a reinkarnációban. Szerénység nyomokban sem volt benne, önteltség annál inkább.

Szóval én kicsit leszállnék a földre a helyetekben.

2020. szept. 1. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szivesen, de csak személyesen, mert utána rögtön meg kell öljelek!
2020. szept. 3. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok már, de mégis mit értetek beavatás alatt?🤔

Beavatást a spiritualitásba, vagy mi a francot?🤔csakmert érdekel 😀

2020. szept. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!