Mi volt a legkísértetiesebb dolog, ami veledtörtént? Csak igaz történeteket várok.
Apukam halala utan tobb ilyen is tortent, ereztem a jelenletet, tobbszor is volt amikor a semmibol nagyon hirtelen ramtort az almossag, es ahogy elaludtam eljott almomba, tudataban voltam h almodok es o mar nem el, de olyan valos volt, ugyanugy beszelgettem vele mintha elne, kerdezgettem tole dolgokat es valaszolt is.Aztan minden esetben hirtelen eltunt es nagyjabol abban a pillanatban fel is ebredtem es elmult az hirtelen almossagom is.
Vagy: Apu tobbszor is valamilyen uton modon probalt kommunikalni velem, es en is vele tobb kevesebb sikerrel.
Vagy: Sajnos Nagyapammal osszevesztunk kicsit meg halala elott, nem tudom melyikunknek volt igaza, de nagyon furdalt a lelkiismeret, mert a kozben bekovetkezo halala miatt nem tudtuk tisztazni a dolgot. 3 napon keresztul este ugy fekudtem le h erosen koncentraltam h eljojjon almomba mert mindenkep beszelni akartam vele es bocsanatot kerni tole. 3. ejszaka el is jott, az alom ugyanugy valosnak tunt mint apu eseteben is. Megbeszeltuk a dolgot, kibekultunk, sirva atoleltuk egymast.
De tudnak meg meselni..
Ilyenek voltak a ,,rászólós" kapások. Semmi mozgás a spiccen, aztán vagy csak magamban godoltam, vagy havernak mondtam, hogy mostmár igazán húzhatná. És 2-3 mp-en belül a spicc derékszögben volt(a sors iróniája, hogy a meglepettségem miatt mindegyiket elszalasztottam :)) nem mindig működött, de egy időben -mikor csak úgy kitört belőlem-, akkor hetente voltak ilyenek :).
Vagy(ekkoriban néztem valami butyuta szellemes sorozatot): felkelten reggel, PC és hősugárzó bekapcsol, aztán kimentem egy teát főzni. Valami női sikoly félét hallottam, de nem törődtem vele. Ahogy elkészült az italom, bementem a szobába, hát a venti le volt kapcsolva. Azóta sem tudom, hogy hülye vagyok-e, vagy csak fáradt voltam, vagy tényleg előjöttek :). Mindenesetre az első kettő valamelyikére tippelnék, mivel azóta sem találkoztam hasonlóval. A pecázós kivételével.
Egy reggel arra ébredtem, hogy egy 1 cm átmérőjű szabályos piros kör van a kézfejemen.
Próbáltam rájönni, hogy mi okozhatta, de sosem találtam meg a forrást.
Később bevarrasodott, majd évekig meglátszott a forradás, igaz lassan kicsit eldeformálódott.
Szia wolf02!
Nagyon érdekes, amit leírtál. Ha van még ilyen történet, szívesen elolvasnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!