Szerintem,Isten annak örül ha mi boldogok,kiegyensúlyozottak vagyunk.
2014. febr. 8. 18:12
2/21 anonim válasza:
Szerintem ez inkább olyan, amin Isten vagy röhög vagy a fejét fogja, hogy hogy teremthetett ilyen hülyéket.
2014. febr. 8. 18:12
3/21 anonim válasza:
Nem örül. Isten azt akarja, hogy kizárólag tőle reméld életed problémáinak megoldását és nem szabad egyéb erőforrások, gonosz szellemek, démonok, hókuszpókuszok felé fordulni. A kereszténység tanai szerint minden természetfeletti erő, ami nem Istentől származik pl. varázslás, az a gonosztól, a Sátántól eredeztethető.
2014. febr. 8. 18:17
4/21 anonim válasza:
Nem szoktam senki korát kérdezni,sem itt sem máshol. Néha szeretném tudni egy ilyen kérdés után,ez vajon óvodás vagy csak egy vén hülye.
Jézus mondta:"Kérjetek és kaptok. Zörgessetek és megnyittatik. Keressetek és találtok."
Nemhogy nem örül,de ez egyenesen utálatos előtte. A Bibliában több helyen is írva van: A zsidók már megint azt tették ami Isten előtt utálatos. Ezért Isten megverte őket
A többit majd megtudod a Bibliából,ha akarod
2014. febr. 8. 18:29
5/21 anonim válasza:
Tehát Istentől kérd amit szeretnél,s Isten majd megadja a maga idején ha az javadra vélik
2014. febr. 8. 18:31
6/21 anonim válasza:
Ez egy hülyeség, én is kitalálhatok bármit, és azt mondhatom, hogy vigyázz mert beválik, de attól még nem válik be. És aki hajléktalan, az hogy csinálja meg? Nincs ablaka, nincs lakása, nincs gyertyája.
Az itt leírt varázslás kamu, ahogy az is, hogy bizonyos emberek tudnak varázsolni.
2014. febr. 8. 19:56
7/21 Passiflora válasza:
"Néha szeretném tudni egy ilyen kérdés után, ez vajon óvodás vagy csak egy vén hülye."
Kedves Miklós, ez a megjegyzés igazán szépen hangzott egy olyan ember megfogalmazásában, aki Jézus tanításaira hivatkozik.
2014. febr. 8. 20:28
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) Akit idéztél annak üzenem, hogy, csak kérdeztem nem kell rögtön leóvodásozni -_- 14 éves vagyok, még gyerek, de nem vén hülye, úgyhogy köss mások levesébe, akit ismersz... A többieknek üzenem: Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 8. 20:39
9/21 anonim válasza:
#1: vagy ha kiírthatja az emberiséget egy özönvízzel
2014. febr. 8. 22:48
10/21 Laylah válasza:
Most a keresztény oldaltól eltekintek, megvan róla a véleményem, de nem ide tartozik; a lényeg, hogy amit belinkeltél, egy akkora ótvar baromság, hogy még viccnek is rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!