Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az Annabel démoni baba igaz...

Az Annabel démoni baba igaz történetét miért nem használják ki?

Figyelt kérdés
Most volt a mozikba az Anabell baba filmen és utánaolvstam, ez valóban így létezik. Ezt filmesítették meg. Nézd csak [link] hogy valóban létezik egy ilyen baba akit megszállt egy szellem és összevissza ölte az embereket a papokat is, ez bizonyítja, hogy egy gonosz démon szállta meg [link] Több helyen is ugyanezt olvastam [link] valamiért betették a vitrinbe azt a babát nem véletlen hogy ott örzik. Ez bizonyítja a démonok létét ? Miért nem kísérleteznek vele tudósok, sátánisták ?
2017. aug. 12. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

A sátánistákat a végén indokolatlannak érzem.

Warrenék azért zárták így el, mert állításuk szerint mozgott és gonosz dolgokat csinált.

Azt nem tudom, hogy miért nem kísérleteztek vele, talán nem vették komolyan az egészet.

2017. aug. 12. 21:16
 2/13 anonim válasza:
85%
Dehogy igaz... (remélem,mert egy csomó baba van a házbaxD) Annyira utálom mikor be basszák az elejére hogy igaz történet alapján, csak hogy még jobban össze fossa magát az ember és hogy jobban érdekelje.
2017. aug. 12. 22:30
 3/13 Aneem ***** válasza:
45%

Mint ahogy angyal úgy démon is létezik, ez nem kérdés. NEm értem miért kellene ezzel kísérletezni, ez pusztán csak azoknak releváns kérdés akiknek fogalmuk sincs a létezésről és a benne lévő dolgokról.

Egyébként meg senkinek sem tesz jót egy nagy adag negatív / romboló energia, ezért aki teheti kerüli ezeket jó messzire, és ezt javaslom számodra is ha esetlegesen adódik egy ilyen jellegű eset a jövőben.

2017. aug. 13. 00:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Én amúgy nem hiszek démonokban meg hasonlókban, de a szkeptikusságom ellenére sem zárom ki 100%-osan, hogy léteznek ilyesmik. Kétségbe vonom, hogy Annabelle ártalmas lenne, azonban nem kéne otthonra, és ha valaha is ellátogatnék Warrenék okkult múzeumába, tuti nem szólnék neki be és nem szedném ki a szekrényéből.

2017. aug. 13. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

"valóban létezik egy ilyen baba akit megszállt egy szellem és összevissza ölte az embereket a papokat is"

Édes Istenem!

Szoktatok gondolkodni is?

Ez egy rongybaba! Mivel ölt embereket? Halálra csiklandozta a talpukat a cérna loknijaival?

Ez a démon nem lehetett agyban túl erős. Nehezen tudok elképzelni szarabb földi megtestesülést egy rongybabánál. Talán a tál kocsonya vagy a lepkefing lenne egy fokkal rosszabb választás. Rendes démonok gyerekeket szállnak meg, és aztán montenbájkot követelnek a teszkóból, meg ilyen szörnyűségek. Milyen földi hatalma lehet egy rongybabának?

Amúgy az a verzió nem merült fel, hogy Warrenék az ilyen démonhívők hiszékenységét kihasználó csalók, akik abból élnek, hogy ilyen dolgokat mutogatnak? Ennek a babának az előtörténete csak az ő elmondásukból ismert. Melleleg gyilkosság nincs benne tudtommal.

Ki lenne kíváncsi egy ilyen sorozatgyártott babára, amiből még vagy 1 millió van otthon egy csomó kislánynak? De ha démonszállta, amihez kerítünk egy borzongató mesét, akkor már jönnek a parasztok pénzért meglesni. Még olyan is lesz, aki megesküszik rá, hogy amikor ránézett megmozdult a vitrinben. Sőt a népnyelv szépen hozzákölt még ezt-azt, és gyilkos baba lesz belőle.

De nem kell félni tőle! Egykor embereket ölt, de az üvegvitrin megállította. :)

Szakadok a röhögéstől, mit képesek vagytok bevenni.

2017. aug. 13. 19:42
 6/13 A kérdező kommentje:

"Édes Istenem!

Szoktatok gondolkodni is?

Ez egy rongybaba! Mivel ölt embereket? Halálra csiklandozta a talpukat a cérna loknijaival? "

Hát akkor olvasni tudsz ? Ott van hogy : "A Warrenék megelégelték a baba természetellenes viselkedését, és egy „nagyágyúhoz" fordultak segítségért: Bradford katolikus paphoz és ördögűzőhöz. A jelentések szerint Bradford atya vakmerően közelített a babához és rákiabált: „Annabelle, te csak egy rongybaba vagy, senkit sem bánthatsz!" Ezután pedig visszadobta a babát a székre, mire Ed teljesen elsápadt és kijelentette: „Ez az egyik olyan dolog, amit jobb, ha nem mond." Lorraine szintén megijedt, és könyörgött a papnak, hogy vezessen óvatosan hazafelé, és hívja fel, amikor visszaért a paplakba. A hívás nem jött túl későn. A pap megrendülten közölte, hogy amikor egy forgalmas kereszteződés felé közeledett, a fékek teljesen feladták a működésüket. Az autót el kellett vontatni, az érintettek pedig épphogy túlélték a balesetet."

"Annyira utálom mikor be basszák az elejére hogy igaz történet alapján, csak hogy még jobban össze fossa magát az ember és hogy jobban érdekelje."

A film a valós történet alapján íródott. Már régen megvolt a történet, nem a filmben találták ki, hogy odaírják azt.

"Ez a démon nem lehetett agyban túl erős. Nehezen tudok elképzelni szarabb földi megtestesülést egy rongybabán"

Úgy tudom, hogy egy gyerek varázsolta bele a babába a démont,hogy az kicsánálja az ellenség gyereket.

"Egyébként meg senkinek sem tesz jót egy nagy adag negatív / romboló energia, ezért aki teheti kerüli ezeket jó messzire, és ezt javaslom számodra is ha esetlegesen adódik egy ilyen jellegű eset a jövőben."

Én arra gondoltam, hogy tudósok miért nem vizsgálják meg igazolandó a spiritualitást, szellemeket. Ők miért nem játszanak vele?

2017. aug. 15. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Attól, hogy idelöksz néhány linket (noiportal.hu rendkívül hiteles forrás lehet) még nem lesz igaz. Riposton is találhatsz rengeteg kamu baromságot. Amúgy szerintem marketing az egész, ha a film elejére odaírják, hogy "igaz történet alapján készült" máshogy tekintesz az egészre, sokkal eladhatóbb. 2017-ben az emberek már a seggükön is kamerát hordanak, ha ilyen dolgok léteznének lenne minimum egy videó ahol láthatunk egy beszélő/mozgó játékbabát.. de nincs ilyen.. Ha van akkor meg nagy eséllyel kamu.
2017. aug. 15. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

Na figyu. A jeti fagyit $z@rik. Itt olvastam:

Blikk. Noiportal

2017. aug. 15. 17:20
 9/13 anonim ***** válasza:

"Hát akkor olvasni tudsz ? Ott van hogy : "A Warrenék megelégelték..."

Ja, csak én már felnőttem, és közben megtanultam nem elhinni mindent, amit elém tesznek. Ajánlom esetleg neked is az életben.

De persze maradhatsz agyhalott is, és elsőre beszophatod, amit a nőiportál meg a hír.ma ír. Sőt, hihetsz hollywoodi filmek sztorijaiban is, amiket egy pattanásos geek írt két vízipipa slukk között, és az elejére aggatták, hogy "igaz történet alapján".

Így viszont nem marad sok ütőkártya a kezedben az élethez, legfeljebb az, hogy a neked nem tetsző válaszokat itt lehúzod.

2017. aug. 17. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki bulvárból ismeri meg a világot az sajnos hülye.
2017. okt. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!