Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az Annabel démoni baba igaz...

Az Annabel démoni baba igaz történetét miért nem használják ki?

Figyelt kérdés
Most volt a mozikba az Anabell baba filmen és utánaolvstam, ez valóban így létezik. Ezt filmesítették meg. Nézd csak [link] hogy valóban létezik egy ilyen baba akit megszállt egy szellem és összevissza ölte az embereket a papokat is, ez bizonyítja, hogy egy gonosz démon szállta meg [link] Több helyen is ugyanezt olvastam [link] valamiért betették a vitrinbe azt a babát nem véletlen hogy ott örzik. Ez bizonyítja a démonok létét ? Miért nem kísérleteznek vele tudósok, sátánisták ?
2017. aug. 12. 19:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam, hogy lehetne vele kísérletezni. Paranormális kutatók, jobban megimserkedhetnének a valósággal, de a fizikusoknak is jobb lenne a szemléletük kiterjesztéséhez. Látnák, hogy nincs lezárva a tudomány van még mit kutatni

Aki azt írja, hogy hülye aki női portálokat olvas, annak azt tudom csak mondani, hogy fogyatékos. Ezek közismert tények, hogy most a női portál hamarabb hozza le mint a science nem kell magyarázni miért, attól még igaz. Ha nem érdekel az okkultizmus miért jársz ide?

Én magam húsevőként sem írom tele a vega fórumot, hogy milyen fínom a sült bárány borda.

2017. dec. 22. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
A kérdező agyhalott.
2017. dec. 22. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez a baba igaz-e vagy sem, de az okkult dolgokat tudományosan vizsgálni nem lehet, mert a tudományos megismerési módszerek korlátain túli valóságból valók ezek a jelenségek.
2018. okt. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!