Van valakinek siker története szerelmi kötés által?
Figyelt kérdés
Negatív emberek kíméljenek.2018. júl. 31. 08:23
1/12 anonim válasza:
Soha nem fog működni, sajnálom.
2/12 anonim válasza:
Nekem működött, olyannyira, hogy a srác azóta sem akar leszállni rólam, rászokott a drogokra és állítása szerint miattam lett biszex. Nem jó ötlet, hidd el!!!
3/12 anonim válasza:
Egy barátnőmnek bejött, egy hülye pillanatában elköltött egy rakás pénzt erre a humbugra, aztán hamarosan össze is jött a szerelem, csak épp valaki egészen mással, mint akire a kötés szólt. :D
4/12 anonim válasza:
Normálisabbak nem csinálnak szerelmi kötést, ugyanis ezzel ráerőszakolod magad a másikra. Ugyanolyan mint a nemi erőszak. Undorító.
5/12 anonim válasza:
Nem létezik ilyesmi, ez egy tipikus népbutító, lehúzós ostobaság. Az ilyesmik hatékonysága pontosan 0.00%.
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy 13? Tudom, hogy nehéz, de ha nem kellesz neki, inkább törődj bele. Ilyen vadbaromságokkal nem tudsz magadhoz láncolni senkit.
7/12 anonim válasza:
Én bárkinek megcsinálom 100.000 Ft-ért! Garanciát vállalok rá! Megadom a bankszámlaszámom! Na puszika!
8/12 anonim válasza:
Ha működik is, nem lesz valódi tartós örömöd benne.
9/12 Krúdy Gyula válasza:
A kérdésed picit ellentmondásos. Ha a szerelemhez ilyen jellegű kötésre van szükség az már nem siker történet szerintem.
10/12 anonim válasza:
Miért kellene kötés rá?Úgyis mindig szembejön veled valaki,akivel lehet lesz kapcsolatod..kivéve ha lehúzod a redőnyt és bent kuksolsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!