A barátnőm, csak kitalálja hogy féljek vagy tényleg így van?
Figyelt kérdés
Nekem az apukám lett tavaly, öngyilkos a lakásban, honnan lehet azt tudni hogy tovább lépett, és azt ha nem.
Mert össze jöttem egy lánnyal idén év elején és őszíntén el, mondtam neki hogy apukámmal mi történt, és ő azzal jött hogy néha mintha látná, vagy hall furcsa zajokat, és nem tudom hogy csak szivat vagy komolyan mondja nekem ezeket.
#szellemek, emberek, vélemények.idézés
2020. aug. 26. 15:59
1/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátnőm aki azt mesélte hogy a huga rendszeresen látott otthon a lakásukban egy szellem kislányt, meg éjszakánként azt hallotta mintha valaki gépelt volna a billentyűzeten, pedig nem volt ott senki. Meg elvileg valami jósnő is megjósolt nekik egy csomó mindent, ami bekövetkezett. Meg még mesélt hasonló sztorikat. Mondanom sem kell hogy én nem nagyon hittem el neki, meg úgy alapból nem hiszek semmi ilyenben. De ha valaki tényleg tapasztal ilyeneket akkor annak nehezen magyarázod meg hogy biztos csak beképzelted. Az már más kérdés hogy tényleg az-e vagy sem. Szerintem nem. Szivatni nem szivat, vagy ha igen akkor baromi nagy köcsög hogy a halott apáddal poénkodik. Ő lehet tényleg lát/hall valamit, de azokat az ezoterikus beállítottságú személyisége nagyitja fel természetfeletti jelenségekké. Ha te szkeptikusként látnád azokat a "dolgokat" lehet csak annyit mondanál hogy meglebbentette a szellő a függönyt, a hőtágulástól nyikorog a padlás, ugyanis a valóságban ez történik.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát félig meddig hiszek neki, mert amikor fasirtban vagyunk akkor jön ezekkel. És panelban lakok.
2020. aug. 26. 16:37
4/10 anonim válasza:
Aljas kis dög, ha ilyennel próbál szórakozni, dobd ki. Meg is fog majd lopni, meglátod.
5/10 A kérdező kommentje:
Azzal jön, hogy fura zajokat hal, meg árnyakat lát a falon, meg hogy azt érzi ha az én szobámban alszik mintha valaki feszt őt nézné, meg hogy mintha valaki meg érintené őt, és hogy zörejeket hall.
És panelban lakok 4ik emeleten.
2020. aug. 26. 16:54
6/10 anonim válasza:
Téged riogat, rajtad szórakozik, mert látja, milyen hiszékeny buta vagy. Tedd ki a szűrét.
7/10 anonim válasza:
Abban biztos lehetsz, hogy nem az elhunyt apukádat látta, azonban nem biztos, hogy senkit sem látott, ugyanis a bukott angyalok egyik kedvenc foglakozása az, hogy az elhunyt emberek külsejét és hangját utánozzák, és aki nem tud az átverésről, az biztos abban, hogy az elhunytat látta. A bukott angyaloknak ez a trükk azért is kell, mert elhitetik az emberekkel, hogy a halott igazából nem is halt meg, de ez nagy üzlet a halottidézőknek is, ők ezen nem kis pénzt keresnek, szintén azt állítva, hogy az elhunytat idézik elő. De például a Római Katolikus Egyház szintén nem kevés vagyont szerzett abból, hogy elhitette a tömegekkel, hogy némi pénzért képes javítani az elhunyt helyzetén. Sokan nagy összegeket adtak a Katolikus Egyháznak azért, hogy enyhítsen az elhunyt halál utáni életén. Részletesen erről a témáról itt olvashatsz: [link]
8/10 anonim válasza:
Akármi van, nem hiányzik neked ez a cécó, ami később még rosszabbodhat is. Cseréld le egy egészségesre, azt mondom.
9/10 anonim válasza:
Ez ijesztőbb mintha tényleg szellem lenne
10/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy te ezektől nem félsz, egyáltalán nem zavar. Ha többet nem mondja, akkor szivatott (talán). Ha mondja, akkor viszont ő érzékeli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!