Mit tehetnék, ha egy barátomra rátapadt egy kuruzsló?
Mivel az, hogy "hagyd ezt a marhaságot és a tudományban higyj csak!" nemhiszem, hogy be fog válni nála, a B terv kell:
Meg kell neki rendezni egy természetfelettinek tűnő eseményt, amiben valaki (vagy valami) elmondja neki, hogy ne higyjen a kuruzslónak.
22:44-es válaszolónak üzenem:
Szerintem az a hülye, aki így gondolja.
Nem feltétlenül ökörséggel nyomta tele a fejét.
De az ő "látója" nem olyasvalaki akit követni kell.
Egy tanító más, mégpedig:
Nem kér pénzt a tanításért.
Ha a tanító őt akarja tanítani, akkor azt önként tanítja és ingyen.
A másik, hogy nem kényszerít rá semmit.
Egy tanító tanít, rávilágít dolgokra és a tanítvány ha akarja követi, ha akarja nem.
A mai társadalomban sokan húznak hasznot ebből és nehéz igazi tanítót találni.
De még mindig jobb tanító nélkül, minthogy egy hamis valakit követni.
A barátod kell érezze és lássa, hogy helyes-e ez a dolog.
De nem lehet semmit rákényszeríteni.
A szabad akarat szent.
Mondd el a barátodnak amit leírtam és gondolkodjon el ezen.
Namaste
Köszi a válaszokat.
Amúgy engem nem az zavar igazából, hogy kuruzslókhoz jár, hanem az, hogy elég komoly pénzzel húzza le, mikor szegény gyereknek nincs munkája. Tehát 3000/alkalom vagy 3000/kiűzött démon szerintem egy kicsit nem megengedhető neki. Meg a neten utánaolvastam ennek az indigó-kristály dolognak, és szerintem egyáltalán nem illik rá az indigó-jellem... Legújabb fejlemény az, hogy a LÁTÓ egyik ismerőse már kezeli a gyomorsavtúltengését megint egy jó kis pénzért. Persze hiába mondtam neki, hogy azért van, mert nem alszik 3-4 óránál többet, meg a napi 2 doboz cigi, de ő fogadkozott, hogy a GYÓGYÍTÓ majd kiűzi. De most már a dolog nem érdekel, hamarosan úgy is jön egy "ÉN MEGMONDTAM". Válaszokat még egyszer köszönöm. Amúgy Querbis, te is foglalkozol ilyesmivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!