Grimoár? Valódi varázskönyvek? Melyiket ajánljátok?
Szeretném fejleszteni a képességeim. Egyszerű könyvre lenne szükségem.
Nem hiszek úgy az angyal meg démon meg ilyen mágiákban, de sok könyv erre épül.
Ha nem angyali vagy démoni mágiáról ír, akkor a Wicca vallásra épít. Sajnos az igényeimnek megfelelőt eddig nem találtam.
Olyan könyvet keresek, ami leírja egyes eszközök használatát (pl: só, fűszerek, vagy gyertyák) valamint részletesen ír a szertartásokról, esetleg hogyan kell saját igéket alkotni, vagy ősi nyelven íródott igéket tartalmaz. Lehet benne szó rúnákról, meditálásról, horoszkópról. Érdekelnek a boszorkányünnepek. A lényeg hogy áttekinthető legyen, minden fontos dolgot tartalmazzon, amit egy kezdőnek fontos tudnia.
Igen ,de az csak legenda,amit Lovecraft álnèven írt necronomiconja gerjesztett.
Ezèrt is ismerte el ,hogy az egèsz ezerèves veszèlyes általad igaznak vèlt könyv az ő agyszülemènye.Ha hinni akarsz benne a te dolgod,de kár ignorálni azt,hogy Lovecraft lebukott ès elismerte,hogy a tiltott rettegett, könyvtárakban sem lètező könyv legendáját ő találta ki.
Ha neked van az általd emlegett könyvből Lovecraft elötti kiadásod elfogadom bízonyítèkkènt.
Egy anonim oldalon se húzom elő, amim van meg konkrétabban mit tudok, merre található :)
De még mindig nem a Lovecraft meg a körülötte keringő storykról írok, csak ezt nem képes felfogni úgy látom senki.
Van egy Necronomikon, ami egyáltalán nem kapcsolódik Lovecrafthoz és nagyon kevés példány van belőle, aki ügyes, vagy van annyira elhivatott, megtalálja.
Aki komolyan akar vele foglalkozni, megfogja találni, de alapból azért is ajánlottam melegen a kérdezőnek, mert nem épp ajánlatos ilyenekkel szórakozni, de nekem nem több nem kevesebb azzal mi történik vele, ha rábukkan arra és használja is a szertartásokat.
Bár, aki csak szórakozik, alapból nem fogja megtalálni.
Aki "nagyban" akar játszadozni ezekkel, szívesen hozzásegítem, ha nem tetszik az élete.
Mert, akinek esze van, az nem csinálja meg a szertartásokat, és a "pro" emberek ebben alapból nem GYIK-on fognak kérdezni...
Mindenki èrt tèged,te nem èrted hogy az általad említett könyvet bizonyíthatóan Lovecraft találta ki.Igen azt a titkos kispèldányszámú rejtett könyvet.
Akkoriban a rèmírók bevett szokása volt,hogy agyszülemènyüknek effèle misztikus körítèssel adtak több súlyt("írásaim nem a kèpzelet szülemènye,egy rejtett titkos könyv szolgál forrásul").
A necronomixon ügyesen beèpült a kultúrába,èn vagy 6 különfèle verzióra bukkantam. Mert eladható...
Még mindig nem arról beszélek, te nem értesz meg, de zártam is a témát, mert nyomod Lovecraftot, mikor már nem tudom hanyadjára írtam le, hogy nem, nem, nem, nem a Livecraft storyról van szó itt.
Nyomjad magadnak ha kielégülsz tőle, én befejeztem ezt a felesleges önismétlést.
Ha imádod Lovecraftot, imádjad, nem érdekel senkit, de még mindig nem róla van itt szó.
Mellesleg Lovecraft kiadványa jó pár helyen fellelhető, de hát ha nem fogod fel, te bajod.
Én több időt nem pazarlok ilyen Lovecraft mániásokra, felesleges.
Állíts neki oltárt! :D XD
Sèrtetsèged a hitedből fakad ,miszerint van egy eredeti necronomicon ès ezèrt abszólult módon nem figyelsz arra,hogy bízonyítottan Lovecraft találta ki álnèven írt műve mögè azt a legendát amiröl te beszèlsz.Totál ugyanarról beszèlünk,csak te kiveszed belőle Lovecraft-ot ès hitet teszel amellett amit Ő talált ki.Ès mint írtam sok teljesen eltèrö ès tartalmú necronomicon forog a világban(nèmelyik akár könyvesboltban),mert boldog boldogtalan lehúzott róla egy bőrt,mert vannak(te) akik elhiszik ezt.
Röviden :Úgy van ahogy mondod,de ezt mind Lovecraft találta ki.Te elhiszed a könyv rettegett legendáját,gondolom èrdekesebb úgy a világ ,hogy inkább igaznak vèled.
Arra meg süket vagy,hogy Lovecraft kèsőbb elismerte ,hogy monden necronomiconnal kapcsolatos rèmhírkeltès az ő kitalációja.
(Vagy nagy hatalmú mágusok rávettèk,hogy ezt mondjaxD)
Grimoár, tudtommal ezeket szemiták írták akik kigúnyolták a dzsinneket, +hogy uralom alá hajtsák őket, szószerint gúnyverset jelent.
Én a helyedben én ezeket a módszereket nem használnám, hacsak nem akarsz magadra haragítani egy két lelket.
Inkább használj valami becsületes módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!