Grimoár? Valódi varázskönyvek? Melyiket ajánljátok?
Szeretném fejleszteni a képességeim. Egyszerű könyvre lenne szükségem.
Nem hiszek úgy az angyal meg démon meg ilyen mágiákban, de sok könyv erre épül.
Ha nem angyali vagy démoni mágiáról ír, akkor a Wicca vallásra épít. Sajnos az igényeimnek megfelelőt eddig nem találtam.
Olyan könyvet keresek, ami leírja egyes eszközök használatát (pl: só, fűszerek, vagy gyertyák) valamint részletesen ír a szertartásokról, esetleg hogyan kell saját igéket alkotni, vagy ősi nyelven íródott igéket tartalmaz. Lehet benne szó rúnákról, meditálásról, horoszkópról. Érdekelnek a boszorkányünnepek. A lényeg hogy áttekinthető legyen, minden fontos dolgot tartalmazzon, amit egy kezdőnek fontos tudnia.
Ha nem hiszel benne, nem ismered, kezelni se fogod tudni, ha feltételezzük történik valami.
Necronomicont erősen ajánlom neked, ha "vadulni" akarsz és "szórakozni" szertartásokkal :)
Igen, "gonosz" vagyok, válaazolva az esetleges jövőbeli kommentekre.
Ha ilyeneket akar, vegye csak meg nyugodtan.
2-es nem.
Én az eredeti Necronomicont mondom... :)
Lovecraft-val menj már máshova inkább, nem is kommentálom őt inkább... :D
Van/volt eredeti Necronomicon még X évekkel ezelőtt, mert az "ősi" eredetű, de nem baj... :)
Még mindig nem azt a Necronomicont mondom,de mindegy... :D
Lovecraft akkor nem is élt még, amikor a régebbi "boszorkányok", fekete mágusok AZT a Necronomicont összeállították... :D
Nem a Lovecraft általit, hanem jóval régebbit, amiben tényleges szertartások vannak, amiket ők is használtak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!