Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol találkok woodoo mágiákat?...

Hol találkok woodoo mágiákat? Rituálékat?

Figyelt kérdés
Egy könyvet keresek amiben woodoo mágiák találhatóak.Totem,baba,erőadó...stb.

2015. júl. 24. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

A Woodoo egy vallás amiben van mágia de az attól nem woodoo mágia csak mágia a woodooban.

Te a woodoo hitrendszer szerint élsz? Mert a woodoo könyvekben leirtakat csak akkor tudod alkalmazni.

De pl egy viasz baba életre keltése nem woodoo mágia csak woodooban is szereplő mágia és ha nem a woodoo ban hiszel akkor pl ha az van leírva h hivd ezt és ezt az istent és kérd akkor neked azt az istent kell kérned akiben te hiszel ugyanarra és így müködni fog.Nem tudok könyveket csak azért írtam le mer woodoo könyvekből ha merítesz mágiát akkor így szürd ki a lényeges részeket és helyettesítsd be a te hiteddel mert a hit a mágia alapja.

2015. júl. 24. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Én hiszek nagyon is.A könyveket vagy rituálékat meg mindig szivesen varom.
2015. júl. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!