Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek léteznek olyan...

Szerintetek léteznek olyan emberek akik természetfeletti képességekkel rendelkeznek?

Figyelt kérdés

Akiknek van egy ú.n. hatodik érzékük? Vagy akik képesek a jövőbe látni, tárgyakat mozgatni, gondolatot olvasni vagy ilyesmi? Azért teszem fel ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy mit gondoltok erről. Hogy vannak - e esetleg még olyan emberek, akik hisznek a természetfelettiben és a csodákban, abban, hogy a világ nem csak annyiból áll, amit nap mint nap képesek vagyunk érzékelni belőle. Ha van valakinek valami érdekes sztorija a természetfelettivel kapcsolatban, vagy egy különleges erőkkel rendelkező emberrel kapcsolatban, szóval ha tapasztalni vélte esetleg a természetfelettit, akkor nyugodtan le írhatja.

Aki nem hisz az ilyesmiben, vagy egyenesen hülyeségnek tartja, az csak kattintson el.

Csak úgy érzem érdekes lenne ilyesmiről beszélgetni. :)

Izgatottan várom a válaszaitokat.

2020. júl. 15. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha léteznek sem mutogatnák magukat szerintem.
2020. júl. 17. 11:52
 12/14 anonim válasza:
100%
Igen láttam már természetfeletti dolgot gyermekkoromban nem csak én hanem a testvéreim és a szomszéd fiú is látta , nagyon de negyon félelmetes volt. Volt egy kutyánk nagyon közel állt a családhoz nagyon szerettük megbetegedett ott apoltuk sajnaltuk egyszer csak azt vettük észre hogy a kutyából ugymodt a leleke kiszál a testéből és el kezdett az ég felé szálni ezt minden vegigneztuk és kerdezgettuk egymástol hogy ti is látjátok ez.... Akkor ott a kutya meg is halt. Soha nem felejtem el...
2021. jan. 28. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
gyerekként képzel / lát az ember érdekeseket...
2021. márc. 1. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen letezik. Nem nagyon villognak vele, mert ahogy a valaszokbol is lathatod az emberek nagy resze szkeptikus. Nekem elegge erdekes keoessegeim voltak gyerekkoromban. Bantottak miatta, buntettek, elnyomtam. Orvoshoz vittek, szoval en se dicsekedtem vele. Tulajdonkeppen gondolatatvitel lehetett. Mivel ilyen ellenseges volt a csalad ,az iskola nem tudtam fejleszteni. Most probalom, de kozel sem mukodik ugy mint regen.
2022. febr. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!